Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Yarra

Yarra este un râu din statul Victoria, Australia, care traversează orașul Melbourne și se varsă în Port Phillip Bay. Este un râu cu o importanță istorică, culturală și ecologică pentru locuitorii din zonă. O vacanță în Yarra vă poate oferi oportunitatea de a explora atracțiile sale variate, cum ar fi:

– Yarra Valley, o regiune renumită pentru vinurile sale de calitate, peisajele sale pitorești și gastronomia sa diversă. Puteți vizita cramele și degusta vinurile locale, puteți face plimbări cu balonul cu aer cald sau cu bicicleta prin podgorii și păduri, puteți admira fauna și flora nativă la Healesville Sanctuary sau TarraWarra Museum of Art.
– Yarra Bend Park, cel mai mare parc natural din Melbourne, situat pe malurile râului Yarra. Puteți face drumeții, ciclism, canotaj sau pescuit în cadrul parcului, puteți observa coloniile de lilieci care trăiesc în copaci sau puteți vizita Abbotsford Convent, un complex istoric și cultural.
– Yarra River Cruises, o modalitate relaxantă și plăcută de a descoperi orașul Melbourne de pe apă. Puteți alege dintre diferite tipuri de croaziere care vă oferă o perspectivă unică asupra clădirilor istorice și moderne, podurilor și grădinilor din jurul râului.
– Yarra Ranges National Park, un parc național situat la est de Melbourne, care adăpostește o varietate de ecosisteme și specii protejate. Puteți explora pădurile de fagi și eucalipti, cascadele și lacurile din parc, puteți admira panorama spectaculoasă de la SkyHigh Mount Dandenong sau puteți vizita Marysville, un oraș reconstruit după incendiile devastatoare din 2009.

Cazare în Yarra
Dacă doriți să vă cazați în Yarra, puteți alege dintre numeroasele case de vacanță disponibile. Aceste case de vacanță vă pot oferi confortul unui cămin și facilități precum bucătărie proprie, grădină sau jacuzzi. Unele dintre cele mai bine evaluate case de vacanță din Yarra sunt:

– Delderfield Cottages, niște cabane cochete cu parcare privată, situate în Marysville, la 25 km de Parcul Național Yarra Ranges.
– Topview Villa in Dandenong ranges, o vilă spațioasă cu grădină și balcon, situată în Kalorama, la 34 km de Gara Dandenong.
– Furmston House & Studio, o casă elegantă cu WiFi și grătar, în Healesville, la 30 km de The Heritage Golf and Country Club.


Poate te intrebi ce poate fi atat de spectaculos la o podgorie? Ei bine, unele dintre aceste locuri trec dincolo de a fi niste dealuri cu vita de vie, sunt mai mult decat locurile acelea din care stim ca provine vinul, sunt pur si simplu niste locuri magice. Daca nu te-am convins inca, in continuare […]