Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Vietnam

Vietnam este o țară din Asia de Sud-Est, cu o coastă lungă pe Marea Chinei de Sud și o graniță comună cu Cambodgia, Laos și China. Este o țară cu o istorie milenară, o cultură diversă și o natură spectaculoasă. O vacanță în Vietnam vă poate oferi oportunitatea de a explora atracțiile sale variate, cum ar fi:

– Hanoi, capitala și cel mai vechi oraș al Vietnamului, unde puteți admira clădirile coloniale franceze, templele budiste și lacurile pitorești, cum ar fi Lacul Hoan Kiem, unde se află Templul Ngoc Son și Podul Roșu.
– Ha Long Bay, un sit natural de patrimoniu mondial UNESCO, unde puteți naviga printre peste 2.000 de insule și stânci calcaroase care se ridică din apele smaraldine.
– Sapa, un oraș de munte situat în nordul Vietnamului, unde puteți face trekking printre terasele de orez și satele etnice ale minorităților Hmong, Dao și Tay.
Hue, fostul oraș imperial al dinastiei Nguyen, unde puteți vizita Citadela Regală, Mormintele Împărătești și Pagoda Thien Mu.
– Hoi An, un oraș portuar istoric și un alt sit de patrimoniu mondial UNESCO, unde puteți admira arhitectura tradițională vietnameză, chineză și japoneză, cum ar fi Podul Japonez și Sala de Adunare Fujian.
– Ho Chi Minh City (fost Saigon), cel mai mare și mai modern oraș al Vietnamului, unde puteți explora viața urbană și istoria recentă a țării, cum ar fi Palatul Independenței, Muzeul Războiului și Tunelurile Cu Chi.
– Delta Mekongului, o regiune fertilă și plină de viață din sudul Vietnamului, unde puteți lua parte la croaziere pe râu, vizita piețe plutitoare și degusta fructe exotice și mâncăruri locale.

Cazare in Vietnam
Dacă doriți să vă cazați în Vietnam, puteți alege dintre numeroasele pachete de vacanță disponibile. Aceste pachete de vacanță vă pot oferi zboruri ieftine și hoteluri confortabile în diferite destinații din Vietnam. Unele dintre cele mai bine evaluate pachete de vacanță din Vietnam sunt:

– De la New York City la Ho Chi Minh City + de la $875/persoană, un pachet care include zbor dus-întors și 3 nopți de cazare la un hotel de 3 stele în centrul orașului.
– De la București la Hanoi + de la $1.200/persoană, un pachet care include zbor dus-întors cu escală în Istanbul și 7 nopți de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus.
– De la București la Hoi An + de la $1.500/persoană, un pachet care include zbor dus-întors cu escală în Bangkok și 10 nopți de cazare la un resort de 5 stele cu piscină și spa.


Unii vorbesc despre a vedea realitatea asa cum altii vorbesc despre turism de prost gust. Judecata morala a destinatiilor turistice alese de fiecare nu este nicidecum usoara si poate nici n-ar trebui sa o facem. Cu toate acestea, exista cateva locuri pe harta turistica a lumii care ne fac sa ne gandim daca le putem […]

Desi Vietnam nu este una dintre tarile preferate ca si destinatie de vacanta de catre romani, ar trebui sa stiti ca are sanse foarte mari sa devina dupa ce veti afla obiective turistice Hanoi si ce frumuseti ascunde! Aici va intampina oameni extrem de veseli si primitori precum si orase superbe, neatinse de razboi, unde […]