Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Rusia

Rusia este cea mai întinsă țară din lume, acoperind peste o optime din suprafața locuită a Pământului. Este o țară plină de istorie, cultură și diversitate, oferind o gamă largă de destinații și atracții pentru orice gust și buget.

Dacă vă doriți o vacanță în Rusia, sigur veti găsi prețuri avantajoase și opțiuni variate de pensiune, de la mic dejun inclus până la all inclusive. Unele dintre cele mai bine cotate hoteluri din Rusia sunt:

– Mövenpick Moscow Taganskaya, un hotel de 5 stele situat în Moscova, la 2,3 km de Parcul Zaryadye și la 3 km de Catedrala Sfântul Vasile. Hotelul are camere elegante și confortabile, cu WiFi gratuit, aer condiționat și TV cu ecran plat. Hotelul dispune de un centru de fitness, un restaurant și un bar.

– IZZZI by Gostiny dvor, un hotel de 3 stele situat în Sankt Petersburg, la mai puțin de 1 km de Muzeul Faberge și la 1,5 km de Catedrala Sfântul Isaac. Hotelul are camere moderne și luminoase, cu WiFi gratuit, aer condiționat și TV prin satelit. Hotelul are un restaurant, un serviciu de concierge și un birou de turism.

– Villa Joanna, o vilă situată în Soci, la 24 km de Muzeul de Artă din Soci și la 25 km de Parcul Riviera. Vila are 4 dormitoare, 4 băi, o bucătărie complet utilată, un living spațios și o terasă cu vedere la grădină. Vila are WiFi gratuit, aer condiționat și TV cu ecran plat.0

Dacă vă doriți să descoperiți atracțiile Rusiei, puteți vizita următoarele obiective turistice din Rusia:

– Kremlinul și Piața Roșie din Moscova, simbolurile orașului și ale țării, unde puteți admira clădiri impresionante precum Catedrala Sfântul Vasile, Mausoleul lui Lenin sau Palatul Armelor. De asemenea, puteți vizita Muzeul Pușkin sau Magazinul alimentar Eliseevsky pentru a vă îmbogăți cultura și a vă răsfăța papilele gustative.

– Catedrala Sfântul Isaac din Sankt Petersburg, cea mai mare catedrală ortodoxă din lume, cu o arhitectură neoclasică și o cupolă aurită. De aici puteți avea o vedere panoramică asupra orașului. De asemenea, puteți vizita Palatul de Iarnă sau Muzeul Ermitaj pentru a admira opere de artă celebre.

– Lacul Baikal din Irkutsk, cel mai adânc și cel mai vechi lac din lume, declarat patrimoniu mondial UNESCO. Aici puteți face drumeții pe malurile lacului sau pe insula Olkhon, puteți face plimbări cu barca sau cu bicicleta sau puteți admira flora și fauna unicat ale lacului.

– Stațiunea de schi Roza Khutor din Estosadok, una dintre cele mai populare stațiuni din Rusia pentru sporturile de iarnă. Aici puteți schia sau săni pe pârtiile bine întreținute.


Va invitam sa descoperiti cele mai frumoase orase de pe apa. Un oras construit pe apa detine un farmec de neegalat, este pur si simplu unic. Toata lumea a auzit de Venetia insa mai exista cateva orase magnifice, construite pe apa despre care urmeaza sa vorbim in cele ce urmeaza. VenetiaVenetia este un oras unic […]

Unele destinatii sunt cu adevarat impresionante insa pentru a le vedea si a va bucura de ele aveti de trecut adevarate provocari in ceea ce priveste drumurile, fapt ce le face si mai ravnite de catre turistii amatori de senzatii tari. Pe aceste drumuri despre care urmeaza sa va povestesc nu se pune problema numai […]

Daca va ganditi ca se sfarseste luna Octombrie, acest lucru nu este neaparat un motiv de tristete ci mai degraba de bucurie pentru ca la sfarsitul lunii octombrie este Helloweenul, o ocazie perfecta pentru a descoperii destinatii Halloween si pentru a petrece in weekend dar si pentru a organiza o vacanta de 3 zile de […]