Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Quatar

Qatar este o țară mică dar puternică, care își folosește resursele naturale pentru a-și asigura prosperitatea și influența în regiune și în lume. Este o țară care îmbină tradiția cu modernitatea, oferind oaspeților săi o experiență unică de cultură, artă, gastronomie și divertisment. Qatar este o țară care își respectă trecutul, dar se pregătește pentru viitor.

Qatar are multe atracții turistice, cum ar fi Muzeul de Artă Islamică din Doha, Souq Waqif (un bazar tradițional), Katara (un centru cultural), Pearl-Qatar (o insulă artificială cu hoteluri și magazine de lux) și Aspire Park (un parc cu facilități sportive).

Qatar are o cultură diversă și cosmopolită, influențată de tradițiile arabe și islamice, dar și de prezența numeroaselor expatriați care lucrează în țară. Limba oficială este araba, dar engleza este larg vorbită ca limbă secundară. Religia dominantă este islamul sunnit, dar există și minorități de musulmani șiiți și de creștini.


Cu toate ca in Romania bacsisul functioneaza chiar si acolo unde nu ar trebui, este obligatoriu de stiut ca nu in toate tarile este la fel, in unele destinatii avand sanse sa jigniti lasand ceva banuti peste suma ce v-a fost trecuta pe bon/factura. Trebuie mereu sa va orientati in functie de cultura si obiceiurile […]