Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Podgorica

Podgorica este un oraș care își păstrează identitatea și tradițiile în ciuda schimbărilor politice și istorice pe care le-a traversat. Este un oraș care își valorifică poziția strategică la intersecția dintre munți și mare, oferind oportunități de dezvoltare și cooperare. Este un oraș care își respectă trecutul, dar se adaptează prezentului și se pregătește pentru viitor.

Orașul are și o infrastructură modernă, cu un aeroport internațional, o rețea feroviară și o rețea de transport public. Podgorica are o climă mediteraneană modificată, cu veri calde și uscate și ierni blânde și umede. Orașul are multe parcuri și spații verzi, precum și monumente istorice și arhitecturale. Printre atracțiile turistice se numără podul Mileniului, catedrala Învierii lui Hristos, turnul ceasului, turnul Dajbabska Gora și ruinele orașului roman Doclea.


Situat pe tarmurile a nu mai putin de sase rauri, orasul Podgorica, capitala din Muntenegru, primeste zilnic formele si insemnele unui oras european contemporan. Metropola, sediu administrativ al Muntenegrului, prin noile edificii orasul i se pare unui musafir ca ar fi coborat pentru o clipa pe malurile raurilor Moraca, Ribnica, Zeta, Sitnica, Mareza si Cjevna […]