Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Nei Pori

Nei Pori este o stațiune care îți oferă tot ce îți dorești de la o vacanță în Grecia: o plajă superbă, o atmosferă veselă și relaxantă, o gastronomie delicioasă și o varietate de activități și excursii. Fie că vrei să te bronzezi la soare, să te răcorești în mare sau să te distrezi în ritmuri grecești, Nei Pori este locul ideal pentru tine!

Nei Pori este o stațiune turistică din Grecia, situată pe coasta Mării Egee, la poalele Muntelui Olimp. Stațiunea aparține de orașul Katerini, care se află la 40 de kilometri distanță. Numele Nei Pori înseamnă “noul sat” în greacă.

Nei Pori este o destinație populară pentru turiștii care caută soare, nisip și distracție. Stațiunea are o plajă lungă și lată, cu nisip fin și aurit, premiată cu steagul albastru pentru calitatea apei și a serviciilor. Plaja este dotată cu șezlonguri, umbrele, dușuri, vestiare și facilități pentru sporturi nautice. De-a lungul plajei se întinde un bulevard animat, plin de magazine, restaurante, baruri, cafenele și cluburi. Stațiunea oferă și alte atracții, cum ar fi un parc acvatic, un parc de distracții și un muzeu folcloric.

Nei Pori este și un punct de plecare pentru excursii în împrejurimi. Turiștii pot vizita orașul Katerini, care are un centru istoric și comercial interesant, sau pot merge la mănăstirile din Meteora, la siturile arheologice din Dion și Vergina sau la Parcul Național Olimp, unde se poate face drumeții sau alpinism. De asemenea, se poate ajunge cu feribotul la insulele Skiathos sau Skopelos din Marea Egee.


Grecia este cea mai frumoasa tara cu iesire la mare si statiunile turistice precum Platamonas sunt numeroase. Poti beneficia de razele soarelui si de istoria antica in acelasi timp. Platamonas este o statiune scaldata de apele Marii Egee, la poalele Muntelui Olimp, lacasul zeilor greci si a muzelor din Pieria. Locatia statiunii denumita in trecut […]