Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Los Angeles

Los Angeles este cel mai mare oraș din statul California și al doilea cel mai populat oraș din Statele Unite după New York. Este situat pe coasta de vest a Statelor Unite, la Oceanul Pacific. Los Angeles este un centru comercial, financiar și cultural al Californiei de Sud, fiind renumit pentru industria cinematografică de la Hollywood, clima sa caldă și diversitatea sa etnică.

Los Angeles are multe atracții turistice, cum ar fi studiourile de filmare, teatrele istorice, muzeele de artă sau parcurile tematice. Orașul are și o viață de noapte animată, o gastronomie variată și o scenă muzicală influentă.

Orașul este împărțit în diferite cartiere sau districte, fiecare cu personalitatea sa proprie. Unele dintre cele mai cunoscute cartiere sunt Downtown LA, centrul orașului cu zgârie-nori și clădiri istorice, Hollywood, cartierul celebrităților și al divertismentului, Beverly Hills, cartierul luxos și elegant3 sau Santa Monica, cartierul litoral cu plaje frumoase și atmosferă relaxată.

Daca va ganditi ca se sfarseste luna Octombrie, acest lucru nu este neaparat un motiv de tristete ci mai degraba de bucurie pentru ca la sfarsitul lunii octombrie este Helloweenul, o ocazie perfecta pentru a descoperii destinatii Halloween si pentru a petrece in weekend dar si pentru a organiza o vacanta de 3 zile de […]

Exit mobile version