Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in La Paz

La Paz este numele a două orașe diferite din America Latină: unul este capitala administrativă a Boliviei, iar celălalt este capitala statului mexican Baja California Sur. Ambele orașe au atractii turistice interesante și pot fi destinații de vacanță pentru cei care caută aventură și cultură.

La Paz din Bolivia este situat la o altitudine de peste 3.600 m, la poalele muntelui Illimani. Este un oraș plin de viață, cu monumente istorice și arheologice, cum ar fi Piața Murillo, Biserica San Francisco sau Valea Lunii. De aici se poate vizita și insula Espiritu Santo din lacul Titicaca, unde se află ruinele civilizației Tiwanaku.

La Paz din Mexic este situat pe malul Golfului Californiei, cunoscut și ca Marea Cortez. Este un oraș cu un climat cald și uscat, unde se pot practica sporturi nautice, cum ar fi scufundări, kitesurfing sau pescuit sportiv. De aici se poate vizita și insula Cerralvo, una dintre cele mai mari insule din Marea Cortez.

Unele destinatii sunt cu adevarat impresionante insa pentru a le vedea si a va bucura de ele aveti de trecut adevarate provocari in ceea ce priveste drumurile, fapt ce le face si mai ravnite de catre turistii amatori de senzatii tari. Pe aceste drumuri despre care urmeaza sa va povestesc nu se pune problema numai […]

Capitala administrativa a Boliviei, este cel mai sigur loc din punct de vedere al incendiilor. In orasul La Paz care este situat la o altitudine de peste 3.000 de metri, cantitatea de oxigen din aer este atat de mica, incant abia poate intretine o flacara. Din acest motiv numarul incendiilor este extrem de mic, La Paz […]

Exit mobile version