Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Gura Portitei

Gura Portitei este o destinatie extraordinara pentru cei care isi gasesc linistea inconjurati de apa. Aici, intre Delta Dunarii si Marea Neagra puteti trai momente care va vor impresiona pe viata.

Ca si activitati acvatice puteti face orice aici, de la mers cu barca prin Delta Dunarii sau pe lacurile acesteia pana la a va plimba cu un ski-jet pe Marea Neagra. O vacanta in Gura Portitei este tot ce aveti nevoie daca vreti sa experimentati lucruri noi.

De asemenea, aceasta este o destinatie perfecta pentru turistii de toate varstele, fiecare gasind o activitate care va rezona cu preferintele lor. Cazarea este ieftina, o simpla casuta cu doua paturi si o priza costa de la 15 euro pe noapte plus o taxa de 10 lei pentru accesul in Rezervatia Delta Dunarii.

O camera la o vila costa de la 40 de euro pe noapte fara mic dejun. Inchiriatul unei barci costa 30 de lei pe ora sau 60 de lei pe zi. Gura Portitei este o destinatie pe care trebuie sa o incercati daca vreti sa explorati secretele tarii noastre.


O tara cu multe bogatii neexploatate sau lasate la voia intamplarii, Romania este una dintre putinele teritorii care are de toate, atat in ceea ce priveste rezervele naturale cat si in ceea ce priveste peisajele. Daca vorbim despre rezerve naturale, subsolurile tarii ascund nestemate precum gaze naturale, petrol, carbuni, aur, argint, uraniu, sare, ape balneoterapeutice, […]