Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Disneyland

O vacanțã în Disneyland este o experiențã unicã si plinã de magie pentru cei care iubesc filmele, personajele si poveștile Disney. Disneyland este un parc tematic în Anaheim, California, care a fost primul parc deschis de The Walt Disney Company și singurul proiectat și construit sub supravegherea directă a lui Walt Disney. Disneyland este cunoscut ca „locul cel mai fericit de pe pământ” și oferă o varietate de atracții inspirate din filmele și personajele Disney, precum și din istoria și cultura americană.

Disneyland are o ofertă turistică variată, cu numeroase atracții pentru toate vârstele și gusturile. Puteți vizita cele opt zone tematice ale parcului: Main Street U.S.A., Adventureland, New Orleans Square, Frontierland, Critter Country, Fantasyland, Mickey’s Toontown și Tomorrowland. Puteți explora castelele magice ale prințeselor Disney, cum ar fi Castelul Frumoasei Adormite sau Castelul Regatului Arendelle. Puteți descoperi lumea Star Wars în Galaxy’s Edge, unde puteți pilota Millennium Falcon sau vă puteți alătura Rezistenței împotriva Primului Ordin.

Disneyland este și un loc ideal pentru relaxare și distracție, cu o gamă largă de hoteluri, restaurante și cluburi. Puteți savura specialități culinare din diverse bucătării ale lumii în una dintre numeroasele opțiuni de luat masa din parc sau din apropiere. Puteți participa la spectacole muzicale, parade sau focuri de artificii care au loc frecvent în parc. Puteți face cumpărături în magazinele cu suveniruri sau articole exclusive Disney din parc sau din Downtown Disney District.

Disneyland este și un punct de plecare pentru a explora alte atracții din apropiere. Puteți vizita Disneyland California Adventure Park, care are mai multe zone tematice bazate pe aventură, natură sau Hollywood. Puteți face o excursie la Los Angeles, orașul îngerilor, unde puteți vedea studiourile de filmare, Walk of Fame sau plajele celebre. Puteți descoperi alte parcuri tematice precum Universal Studios Hollywood, Knott’s Berry Farm sau Legoland California, care sunt accesibile prin mașină.


Daca va ganditi ca se sfarseste luna Octombrie, acest lucru nu este neaparat un motiv de tristete ci mai degraba de bucurie pentru ca la sfarsitul lunii octombrie este Helloweenul, o ocazie perfecta pentru a descoperii destinatii Halloween si pentru a petrece in weekend dar si pentru a organiza o vacanta de 3 zile de […]