Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Disentis

O vacanțã în Disentis este o experiențã unicã si plinã de aventurã pentru cei care iubesc natura, cultura si sporturile de iarnã. Puteþi vizita centrul istoric al orașului, unde puteți admira casele tradiționale cu acoperișuri de lemn și ferestre colorate. Puteți explora peisajele alpine cu pajiști verzi, pâraie cristaline și vârfuri înzăpezite sau situri arheologice precum Tegia Gronda.

Disentis este și un loc ideal pentru relaxare și distracție, cu o gamã largã de hoteluri, restaurante si cluburi. Puteþi savura specialitãti locale precum capuns, maluns sau birnbrot în una dintre numeroasele restaurante sau cafenele din oras. Puteti participa la festivaluri culturale sau sportive care au loc frecvent. Puteþi face cumpãrãturi în magazinele de design sau în pieþele artizanale din oras.

Disentis este și un punct de plecare pentru a explora alte atracții din apropiere. Puteți vizita Andermatt, Sedrun și Oberalp, care fac parte din domeniul schiabil Andermatt + Sedrun + Disentis, unde puteți practica schiul, snowboardul, freeride-ul sau săniușul pe 180 km de pârtii.


Orasul de vacanta si statiunea de ski in Disentis, parte din Cantonul Graubünden, este situat la altitudinea de 1400 m intr-o zona minunata, inconjurata de munti, lacuri si un rau. Aceasta statiune se afla langa ruta feroviara a faimosului Glacier Express, care leaga statiunea St. Moritz de Zermatt. Regiunea Disentis a devenit faimoasa inca din […]