Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Dinard

O vacanțã în Dinard vã va oferi o ofertă turistică variată, cu numeroase atracții naturale și culturale. Puteți vizita centrul istoric al orașului, unde puteți admira arhitectura medievală și renascentistă, precum și clădirile moderne și colorate. Puteți explora vilele și hotelurile somptuoase construite de aristocrații americani și britanici în secolul al XIX-lea, când Dinard era o stațiune balneară la modă în timpul Belle Époque franceze. Puteți descoperi cultura bretonă în muzeele dedicate acesteia sau în siturile arheologice precum Trelleborg.

Dinard este și un loc ideal pentru relaxare și distracție, cu o gamă largă de hoteluri, restaurante și cluburi. Puteți savura specialități locale precum crêpes, galettes sau cidru în una dintre numeroasele crêperies sau bistronomies din oraș. Puteți participa la festivaluri culturale sau sportive care au loc frecvent pe tot teritoriul orașului. Puteți face cumpărături în magazinele de design sau în piețele artizanale din oraș.

Dinard este și un punct de plecare pentru a explora alte atracții din apropiere. Puteți vizita Saint-Malo, orașul corsarilor cu remparts impresionante și plaje frumoase. Puteți face o excursie la Mont-Saint-Michel, una dintre cele mai vizitate atracții din Franța, unde puteți vedea abația medievalã situatã pe o stâncã izolatã. Puteți descoperi alte orașe bretonne precum Rennes, Nantes sau Brest, care sunt accesibile prin tren sau mașinã.


Statele Europei ascund orase mai putin cunoscute, perfecte pentru destinatii de vacanta nonconformiste intr-o vacanta City Break. Mai jos vom enumera top 3 ale acestor orase deosebite care merita vizitate cu prima ocazie. Jerez – Spania Locul 1 in destinatiile nonconformiste pentru un city break european ii revine orasului andaluzian, Jerez unde veti descoperi cultura […]