Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Danemarca

Danemarca are o ofertă turistică variată, cu numeroase atracții naturale și culturale. Puteți vizita Copenhaga Veche, centrul istoric al capitalei, unde puteți admira arhitectura medievală și renascentistă, precum și clădirile moderne și colorate. Puteți explora castelele și palatele impresionante din împrejurimi, cum ar fi Rosenborg, Amalienborg sau Kronborg. Puteți descoperi cultura vikingilor în muzeele dedicate acestora sau în siturile arheologice precum Trelleborg.

Danemarca este și un loc ideal pentru relaxare și distracție, cu o gamă largă de hoteluri, restaurante și cluburi. Puteți savura specialități locale precum smørrebrød, frikadeller sau wienerbrød în una dintre numeroasele cafenele sau bistrouri din orașe. Puteți participa la festivaluri culturale sau sportive care au loc frecvent pe tot teritoriul țării. Puteți face cumpărături în magazinele de design sau în piețele artizanale din orașe.

Danemarca este și un punct de plecare pentru a explora alte atracții din apropiere. Puteți vizita Insulele Feroe, unde puteți admira peisajele spectaculoase cu stânci abrupte, cascade și sate pitorești. Puteți face o excursie la Groenlanda, unde puteți vedea ghețarii uriași, fiordurile adânci și fauna arctică. Puteți descoperi alte țări scandinave precum Suedia, Norvegia sau Finlanda, care sunt accesibile prin poduri sau feriboturi.


Cu toate ca in Romania bacsisul functioneaza chiar si acolo unde nu ar trebui, este obligatoriu de stiut ca nu in toate tarile este la fel, in unele destinatii avand sanse sa jigniti lasand ceva banuti peste suma ce v-a fost trecuta pe bon/factura. Trebuie mereu sa va orientati in functie de cultura si obiceiurile […]