Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Cipru

Cipru este o destinatie de vacanta mai putin popularizata decat Grecia, si as spune ca pe nedrept. Este adevarat, daca iei avionul spre Larnaca, un sejur de 7 nopti aici ar putea deveni plictisitor, pentru ca nu ai nici peisajele spectaculoase din Grecia, nici atmosfera lor traditionala. Daca vrei insa sa descoperi Ciprul dincolo de linia falezei din Larnaca, alege sa stai in vilele traditionale din satucele agroturistice dintre Larnaca si Limassol. Esti la mai putin de 10 minute distanta de plaja, te bucuri de un decor rustic deluros plin de farmec, si te trezesti in fiecare dimineata in mijlocul naturii, respirand aerul proaspat cu arome de lamaie si admirand marea.

Fiecare dintre satucele Tochni, Kalavasos, Pentakomo sau Psematismenos pastreaza intacte traditiile, asa ca poti degusta bunatatile gastronomiei cipriote, cu peste proaspat si fructe de mare la tavernele locale, pe muzica live traditionala. Unele dintre casele traditionale au si piscina. Poti de asemenea face echitatie in aer liber, pe dealurile care coboara incet spre mare, plimbari cu bicicleta, excursii in Larnaca si Limassol, si bineinteles, plaja.


Nu ratati cele mai frumoase destinatii ideale pentru vacanta de vara pentru ca, unele ocazii de a vedea splendorile Pamantului nu apar decat o data in viata, iar fara indoiala vara este anotimpul preferat pentru plimbari, concedii, luna de miere si orice alt eveniment ce implica o calatorie. Cum in sfarsit ne bucuram din plin […]