Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Budapesta

Budapesta este cea mai la indemana capitala europeana pentru o vacanta in capitala Ungariei. Poti merge cu masina personala ca sa ai libertate de miscare, si sa vizitezi cat mai multe obiective, sau poti lua avionul. Ce poti face in Budapesta? Iata doar cateva sugestii: Petrece un revelion in Budapesta in stil traditional, in cadrul unei petreceri unguresti autentice. Delicioasa mancare ungureasca este inclusa! Alege un tur al Budapestei pe Segway. In felul acesta vizitezi principalele obiective, dar ai parte si de distractie. Bineinteles, daca vremea este de partea ta.

Intra in viata de noapte din Budapesta cu un Tur de Noapte al Barurilor din oras. Garantat iti vei face noi prieteni! Importanta orasului Budapesta pentru Ungaria este imensa. Mai mult de 2 milioane de persoane locuiesc aici, cam 1/5 din populatia tarii, si toate converg in acest punct: drumuri, cai ferate, linii aeriene, industrie, comert, cultura, oportunitati, bani si putere.

Ca si Parisul, orasul are o istorie incarcata cu revolutii (1849, 1918, 1956) si se mandreste cu cladiri, parcuri si bulevarde create la o scara monumentala. Ce il face si mai fascinant este reputatia de oras condus de hedonism, stil si mandrie parohiala. Pe scurt, Budapesta merita a fi comparata cu alte capitale europene. Supranumita Perla Dunarii, orasul impresioneaza prin superbele poduri de peste fluviu, care arata fantastic la caderea noptii, devenite un simbol al acestei destinatii aflate mult mai aproape decat ne-am inchipui.


Capitala Ungariei, Budapesta atrage in fiecare an din ce in ce mai multi turisti. Descoperiti obiective turistice Budapesta, unele printre cele mai difersificate si impozante locuri de vizitat pe care le puteti gasi in toata Ungaria, asadar un city break in Budapesta, unde puteti vedea toate obiectivele intr-un singur loc, nu trebuie ratat. Desi primele […]

Descoperiti cele mai frumoase locuri de vizitat Budapeste, obiective turistice Budapesta, capitala si principala destinatie turistica a tarii vecine, Ungaria. Budapesta se intinde pe ambele maluri ale Dunarii si este compusa din partea de Est numita Pesta si partea de Vest numita Buda, impreuna formand unul dintre frumoasele orase ale Europei, o cunoscuta si indragita […]