Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Belgia

O vacanță în Belgia înseamnă să descoperi bogata sa moștenire culturală, artistică și arhitecturală. Poți vizita orașe istorice ca Bruxelles, Antwerpen, Gent, Brugge sau Liège, unde poți admira clădiri medievale, gotice sau baroce, muzee de artă sau de benzi desenate (Belgia este patria lui Tintin), catedrale impresionante sau casele breslelor din piețele centrale. Poți participa și la festivaluri tradiționale ca Zinneke Parade sau Carnavalul de la Binche, unde poți vedea costume colorate și parade festive.

Dacă vrei să te bucuri de natura belgiană, poți alege una dintre numeroasele opțiuni de drumeții sau ciclism prin pajiști verzi, pâlcuri de pomi sau dealuri pitorești. Poți explora și regiunea Ardenilor, unde poți găsi pârâuri cristaline, peșteri spectaculoase sau castele medievale. Nu uita să te oprești și la una dintre berariile locale, unde poți degusta diverse sortimente de bere belgiană, recunoscut pentru calitatea și diversitatea lor.

O vacanțâ în Belgia este o experiențâ plinâ de savoare pentru oricine iubește cultura, arta și gastronomia. Este un loc unde poți gusta specialitâți ca ciocolata belgianâ, vafele, cartofii prajiti cu maionezâ sau midii cu cartofi prajiti. Este un loc unde poți întalni oameni prietenoși, deschiși și toleranți.


Va invitam sa descoperiti cele mai frumoase orase de pe apa. Un oras construit pe apa detine un farmec de neegalat, este pur si simplu unic. Toata lumea a auzit de Venetia insa mai exista cateva orase magnifice, construite pe apa despre care urmeaza sa vorbim in cele ce urmeaza. VenetiaVenetia este un oras unic […]