Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Asuncion

Asuncion este capitala și cel mai mare oraș al Paraguayului, situat pe malul estic al râului Paraguay, aproape de confluența acestuia cu râul Pilcomayo. Orașul se află la o altitudine de 53 de metri deasupra nivelului mării. Orașul a fost fondat în 1537 de Juan de Salazar y Espinosa, un explorator spaniol care făcea parte din expediția lui Pedro de Mendoza care urmărea să colonizeze bazinul Río de la Plata. Orașul a primit numele după ziua sărbătorii Adormirii Maicii Domnului (15 august), care în spaniolă se numește Asunción.

Dacă vrei să petreci o vacanță în Asuncion, ai la dispoziție multe activități și atracții. Poți vizita monumentele istorice și culturale ale orașului, cum ar fi catedrala metropolitană, palatul prezidențial sau panteonul eroilor. Poți admira arhitectura colonială și modernă a orașului, precum și grădinile și parcurile sale frumoase. Poți explora muzeele orașului care îți vor arăta diversitatea culturală și artistică a Paraguayului, cum ar fi Muzeul Național de Arte Frumoase sau Muzeul Etnografic Andrés Barbero.

Dacă vrei să te relaxezi sau să te bucuri de natura paraguayană, poți merge la plaja Costanera sau la laguna Ypacaraí, unde vei putea face baie sau sporturi nautice. Poți face o croazieră pe râul Paraguay sau o excursie la Chaco Boreal (Marele Chaco), o regiune vastă și sălbatică din nord-vestul țarii. Poți savura gastronomia locală care combină influențe indigene, spaniole și africane și care include specialități precum chipá (pâine cu brânză), sopa paraguaya (placintă cu porumb) sau tereré (ceai rece cu ierburi).


Insula Margarita din Venezuela cu capitala la Asuncion este situata la 40 km de tarmul Venezuelei, are 244 km de tarm si este una dintre cele mai populare statiuni turistice ale regiunii si una dintre cele mai aglomerate, este preferata mai ales de strainii care aleg sa isi petreaca vacanta in Venezuela, datorita numarului mare […]