Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Andorra

Dacă vrei să petreci o vacanță în Andorra, ai la dispoziție multe activități și atracții. Poți practica sporturi de iarnă în cele două stațiuni de schi ale țării: Grandvalira și Vallnord-Pal Arinsal, unde vei găsi pârtii pentru toate nivelurile și gusturile. Poți face drumeții sau ciclism prin peisajele montane spectaculoase ale țării, unde vei putea admira lacuri alpine, cascade și pajiști verzi. Poți vizita monumentele istorice și culturale ale țării, cum ar fi bisericile romanești, casele tradiționale sau muzeele tematice.

Andorra este o țară mică și independentă situată în sudul Munților Pirinei, între Franța și Spania. Este una dintre cele mai mici țări din Europa, având o suprafață de 468 km² și o populație de aproximativ 77.000 de locuitori. Capitala este Andorra la Vella.

Dacă vrei să te relaxezi sau să te răsfeți cu tratamente de wellness, poți merge la centrul termal Caldea-Inúu, cel mai mare din Europa de Sud. Aici vei putea beneficia de bazine cu apă termală sulfuroasă, saune, jacuzzi-uri și masaje. Poți profita și de oportunitatea de a face cumpărături la prețuri avantajoase în Andorra, unde vei găsi magazine cu produse variate precum parfumuri, electronice sau haine.


Andorra este un mic colt de rai pe pamant, situat intre Franta si Spania, cu capitala la Andorra la Vella. Datorita amplasarii sale in Pirineii de est, Andorra are o multime de atractii turisice, mai multe decat te-ai fi asteptat! Biserica Sant Joan de Casseles. Situata pe o mica colina, intr-un stil roman-lombard si este […]