Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vacanta in Algeria

Algeria este o țară din nordul Africii, care se întinde de la coasta Mediteranei până în adâncul deșertului Sahara. Este cea mai mare țară din Africa și a zecea cea mai mare din lume, având o suprafață de 2.381.741 km². Are o populație de aproximativ 44 de milioane de locuitori, majoritatea fiind musulmani și vorbitori de arabă sau berberă. Capitala este Alger.

Dacă vrei să petreci o vacanță în Algeria, ai la dispoziție multe activități și atracții. Poți vizita orașele istorice și culturale ale țării, cum ar fi Oran, Constantine sau Tlemcen, unde vei găsi moschei impunătoare, palate somptuoase și muzee interesante. Poți explora parcurile naționale și rezervațiile naturale ale țării, unde vei putea admira peisaje variate și specii unice de faună și floră. Poți face o excursie în Sahara, unde vei putea vedea dune spectaculoase, oaze verzi și ruine antice.

Dacă vrei să te bucuri de gastronomia locală, poți savura specialități precum couscous (grâu cu legume și carne), tajine (tocanită aromată) sau harira (supă consistentă). Poți gusta și dulciuri tradiționale precum makroud (prăjituri cu curmale) sau baklava (foietaj cu miere și nuci).


Cu toate ca in Romania bacsisul functioneaza chiar si acolo unde nu ar trebui, este obligatoriu de stiut ca nu in toate tarile este la fel, in unele destinatii avand sanse sa jigniti lasand ceva banuti peste suma ce v-a fost trecuta pe bon/factura. Trebuie mereu sa va orientati in functie de cultura si obiceiurile […]