Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Cu o suprafata de 68 kilometri patrati si o populatie de peste 100.000 de locuitori, conform ultimelor date oferite de catre statul roman in anul 2017, orasul Vaslui gazduieste o sumedenie de restaurante si fast-food-uri, aici putand descoperi unele dintre cele mai mici preturi din Romania, pentru acest segment al economiei. Dar, din cauza lipsei de dezvoltare ce o regasim in mai toate orasele tarii, doar cateva restaurante in Vaslui ofera Wi-Fi gratuit, iar printre ele putem aminti de: Restaurant Crismona, Restaurant Femina, si Restaurant Stil. Desigur, putem gasi acest serviciu la mai multe cafenele si hoteluri din oras, dar, pana in prezent, doar acestea ofera Wi-Fi gratuit pentru clientii sai.

Restaurante in Vaslui

Nu multi stiu acest lucru dar, din punct de vedere istoric, Moldova se intinde pe trei tari: Romania, Republica Moldova si Ucraina.
In ziua de astazi, regiunea Moldova din tara noastra dispune de 8 judete: Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea si Suceava. Vasluiul se afla in partea de est a tarii si a zonei din care face parte, acesta fiind atestat pentru prima data in anul 1375 de catre bizantini.

Cat costa o masa in Vaslui

Exista multe restaurante in Vaslui unde puteti cheltui, pentru doua persoane, doar 50 ron, calitatea produselor fiind aceiasi precum in alte orase mai dezvoltate din Romania. De exemplu, la unul dintre cele mai bine cotate restaurante Vaslui, o omleta cu sunca e doar 8 ron, in timp ce o mamaliguta cu branza si smantana costa doar 10 ron. Desi nu sunt foarte multe restaurante, exista o multime de fast-food-uri, ce pot fi gasite la orice colt al orasului.

Restaurant Femina Vaslui

Mancarea in aceste locuri este, de cele mai multe ori, mai ieftina decat in restaurante, dar trebuie sa aveti grija la calitatea produselor. Incercati, intotdeauna, sa alegeti locul cu cei mai multi clienti, deoarece, cel mai probabil, produsele din lacasurile respective sunt proaspete, chiar daca, uneori, calitatea nu e cea pe care o dorim.

Cele mai bune restaurante din Vaslui

Vasluiul este un oras ce a explodat din punctul de vedere al populatiei, el dublandu-se, practic, in doar cativa ani, de la aproximativ 55.000 locuitori la peste 100.000. Iar, din aceasta cauza, s-au deschis foarte multe restaurante, majoritatea dintre ele fiind prea noi pentru a le putea recomanda. De aceea, restaurantele care au trecut testul timpului si au primit minimum 100 de recenzii pozitive, de-a lungul anilor, sunt:

Restaurant Crismona Vaslui

Restaurant Crismona: Situat pe Strada Independentei nr. 274, acest restaurant este recunoscut pentru ciorba de burta si ciorba radauteana. Designul din interior este unul intim, el fiind perfect pentru cupluri, dar prezinta si elemente rustice, fiind extrem de ingrijit si bine pus la punct.

Restaurant Femina: Restaurantul Femina este unul relativ nou, dar care a adunat deja peste 100 de recenzii pe site-urile specializate. Situat pe Strada Mihail Kogalniceanu, interiorul acestuia prezinta un aer modern, el fiind frecventat foarte des de tineri, dar si de cei care doresc sa se bucure de o cafea delicioasa in timp ce lucreaza.

Restaurant Mistique: Acest loc este unul perfect pe timp de pandemie, deoarece, majoritatea meselor pe care le au la dispozitie sunt amplasate intr-o terasa acoperita. Restaurantul exista de cativa ani si oamenii inca aleg sa manance aici, ceea ce inseamna ca acesta ofera calitate si profesionalism, cand vine vorba de servicii.

Comments