Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Unde este cea mai buna mancare din Targu Mures? Cu o varietate imensa de restaurante Targu Mures, de la steakhouse-uri la bistro-uri, aflati-le pe toate aici! Targu Mures este un oras cu o bogata oferta gastronomica, care satisface gusturile si preferintele celor mai pretentiosi clienti. Fie ca sunteti in cautarea de  traditional romanesti sau maghiare, fie ca va doriti sa savurati preparate internationale sau exotice, orasul va pune la dispozitie o varietate de optiuni care va vor incanta papilele gustative.

Cele mai bune restaurante din Targu Mures

Targu Mures este unul dintre cele mai mari orase din partea central-nordica a Romaniei, iar acest lucru a condus la dezvoltarea industriei sale, in special a turismului. Desi exista un numar mare de restaurante in Targu Mures cu recenzii bune si foarte bune, doar cateva ies la suprafata:

Restaurant in Targu Mures

Petry Grill and Wine Bistro: Acest local este detinut de o familie si este condus ca atare. Designul din interiorul restaurantului este unul modern, totodata pastrandu-se atmosfera unei ere de mult apuse, datorita detaliilor rafinate ce au fost puse in evidenta. Petry Grill trebuie sa fie, fara doar si poate, un restaurant ce se afla pe primul loc in lista dumneavoastra, pe care trebuie sa il vizitati in momentul cand ajungeti in Targu Mures. El se afla pe Aleea Scaricica nr. 1.

Chicago Blues Steakhouse: Aflat in Piata Teatrului nr.1, Acest steakhouse iese in evidenta datorita numarului mare de recenzii pozitive. Avand o nota de 4.6 dupa mai mult de 500 de recenzii, Chicago Blues Steakhouse este cel mai bun restaurant de acest gen din Targu Mures.

Casuta Bunicii: Acesta este unul dintre cele mai indragite restaurante din Targu Mures. Nu doar ca ofera o calitate superioara privind mancarurile alese, dar aici putem gasi, in spatele restaurantului, o gradina transformata intr-o terasa, unde natura invaluie cu splendoare intregul complex.

Acestea sunt doar cateva dintre restaurantele pe care le puteti incerca in Targu Mures, orasul care va surprinde cu diversitatea sa gastronomica. Indiferent de alegerea pe care o faceti, veti avea parte de o experienta culinara memorabila si de un serviciu de calitate.

Restaurante Targu Mures – Cat costa o masa in Targu Mures

Fiind una dintre cele mai vizitate zone din lantul muntos al tarii noastre, nu este de mirare faptul ca preturile din Targu Mures sunt peste media nationala, dar nu exagerat de mari. Folosind exemplul de mai sus, si anume “Casuta Bunicii”, aflam ca o tocanita de ciuperci costa aproximativ 25 ron, in timp ce legumele la gratar sau o iahnie de fasole va va costa putin sub 15 ron. Aceste preturi se regasesc in majoritatea lacaselor de acest gen din Targu Mures, dar, cu siguranta, pot fi gasite restaurante locale, intime, ce nu detin recenzii pe Internet, dar care ofera o calitate superioara a serviciilor, pentru acelasi pret.

Restaurant Targu Mures

Targu Mures este un oras ce se afla in partea centrala a Romaniei, cu o populatie de aproximativ 150.000 de locuitori si care detine un numar impresionant de obiective turistice, cum ar fi: Cetatea Medievala, Biserica Bob, Biserica Reformata din Strada Voinicenilor, Piata Trandafirilor, Turnul Prefecturii, Cupola Sinagogii, Monumentul celor doi Bolyai si multe altele. Targu Mures este mentionat, in mod oficial, in anul 1230, ca fiind “Asserculis”, ceea ce inseamna “din lemn”, acest lucru demonstrand faptul ca existau constructii din lemn cu mult inainte de atestarea oficiala.

Restaurante Targu Mures

Deoarece este un oras mare, mai exact al 16-lea ca populatie din Romania, cu un potential turistic enorm, datorita pozitionarii sale in zona Transilvaniei, industria horeca, si nu numai, a explodat, mai ales in ultimul deceniu. Asadar, in ziua de astazi, putem gasi o varietate imensa de restaurante Targu Mures, de la steakhouse-uri si bistro-uri, la pizzerii italiene, dar si cu specific local, cum ar fi la “Casuta Bunicii”.

Comments