Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Din aceasta cauza, este clar ca Satu Mare este un centru cultural important pentru ungurii din Romania, si nu numai, acest lucru influentand gastronomia locala, aici fiind gazduite o multime de restaurante Satu Mare cu specific unguresc, unde putem gasi produse culinare precum Gulyás sau Dobos torta, dar, totodata, indeajuns de multe localuri cu specific traditional romanesc. Mai mult decat atat, majoritatea restaurantelor de top din Satu Mare se regasesc in jurul unora dintre cele mai importante obiective turistice din acest oras, cum ar fi: Teatrul de Nord, Filarmonica „Dinu Lipatti”, Casa de Cultura a Sindicatelor, Casa de cultura „G. M. Zamfirescu”, Muzeul Judetean, Muzeul de Arta, si multe altele.

Restaurante in Satu Mare

Satu Mare este un oras ce se afla in partea de Nord-Vest a Romaniei si reprezinta un important centru cultural, academic si industrial din aceasta zona a Romaniei. Traversat de catre Raul Somes, Satu Mare prezinta dovezi clar ale unor asezari ce dateaza inca din perioada Epocii de Piatra. Orasul este ocupat, in mare parte, de locuitori romani (aproximativ 56.000), urmat de cei de origine ungara (aproximativ 35.700) si alte minoritati, precum populatia rroma (1.278), germanii (1.000) si ucrainenii (164).

Restaurante Satu Mare – Cat costa o masa in Satu Mare

Satu Mare este un oras destul de diversificat din punct de vedere gastronomic si care ofera un numar destul de mare de restaurante in Satu Mare pentru cei 100.000 de locuitori ai sai. Un meniu complet, dar livrat acasa, la un restaurant de renume din Satu Mare, costa aproximativ 50 ron, si contine urmatoarele: Supa de varza cu afumatura, cotlet de porc cu os, cartofi la cuptor si o salata proaspata. Daca, totusi, doriti sa degustati aceste bunataturi in interiorul restaurantului, acestea va vor costa aproximativ 35 ron. Desigur, preturile cresc in functie de serviciile cerute, nu veti cheltui mai mult de 80-100 ron, pentru doua persoane, la un restaurant de lux din Satu Mare.

Unde mancam in Satu Mare

Cele mai bune restaurante din Satu Mare

Daca veti vizita vreodata Satu Mare, ar trebui sa stiti ca mancarea in acest loc este extrem de gustoasa, datorita influentelor culturale din Ungaria. Indiferent de restaurantul pe care o sa il alegeti, cu siguranta veti fi tratat cu respect si veti avea parte de o masa deosebita, pe care o puteti savura in liniste. Cele mai bune restaurante din Satu Mare sunt: Restaurantul Miorita, Restaurantul Dome si Manila, un restaurant cu specific filipinez.

Restaurant in Satu Mare

Restaurant Miorita Satu Mare: Acesta se afla pe Strada Mihai Viteazu nr. 3, iar, din punct de vedere cost – calitate, restaurantul este unul dintre cele mai bune pe care le puteti gasi in oras.

Restaurant The Dome: Situat pe Strada 1 Decembrie 1918 nr. 5, in centrul „satmarului”, fiind inconjurat de cladiri cu arhitectura clasica, in subsolul unei cladiri vechi se afla acest restaurant, care dispune de un interior cu un design modern, unde puteti sarbatori alaturi de cei dragi.

Restaurant Manila Filipino Food: Cu o nota de peste 4.7, obtinuta cu ajutorul recenziilor pe site-urile de nisa, se poate subintelege din titlu ce preparate pot fi gustate aici. De la Pansit Bihon, la Adobo si Masarap, majoritatea preparatelor traditional filipineze sunt servite aici, intr-o atmosfera tropicala ce asigura satisfactia fiecarui client.

Comments