Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

In Ramnicu Valcea descoperim influente gastronomice din partea vecinilor din Vest. Aici putem gasi restaurante Ramnicu Valcea precum Simfonia, un complex ce a fost renovat de curand, cu un design interior superb si o vedere incredibila asupra orasului, ce ofera un meniu foarte bogat, dar si altele cu specific romanesc, cum ar fi Hanul Haiducilor. Indiferent de decizia pe care o veti lua, cu siguranta oricare dintre aceste doua locatii nu va va dezamagi.

Restaurante in Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea este un oras foarte important pentru Romania, datorita punctului sau geografic, aflat in partea centrala a tarii. Acesta este un nod de intalnire pentru trei dintre cele mai importante drumuri nationale, si anume DN7, DN64 si DN67 si, la fel ca si Ploiestiul, acesta se afla pe paralela 45 (jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord).

Restaurant in Ramnicu Valcea

Restaurante Ramnicu Valcea – Cat costa o masa in Ramnicu Valcea

Desi Ramnicu Valcea este un oras cu un trafic imens, preturile se aseaza un pic peste media nationala. O ciorba va va costa undeva intre 10 si 15 ron, in timp ce o tochitura de porc va costa undeva intre 35 si 40 ron. Dar, totusi, daca urmati o dieta vegetariana care nu va permite consumul de carne, atunci fiti fara griji, deoarece majoritatea restaurantelor ofera meniuri vegetariene si, in unele cazuri, chiar vegane.

Mancare in Ramnicul Valcea

Cele mai bune restaurante din Ramnicu Valcea

Cele mai bune restaurante Ramnicu Valcea sunt: Simfonia, Restaurant Casa Veche, Hanul Haiducilor, Taverna D’Amici si Queen. Exista si alte restaurante care, din pacate, nu mai pot gazdui, din cauza pandemiei, oameni in interiorul cladirii, dar care ofera servicii de comenzi online si prin telefon, si dispun de recenzii bune, cum ar fi „OK Street Pub”.

Restaurant Casa Veche: Pe strada Stirbei Voda din Ramnicu Valcea gasim Restaurantul Casa Veche, lacas ce si-a pastrat traditiile culinare, dar care s-a adaptat cerintelor din era noastra, oferind, pe langa preparate traditional romanesti, mai multe tipuri de paste, peste dar si de pizza.

Restaurant Simfonia: Acesta se gaseste pe strada George Enescu cu nr. 46, la etajul 5 al cladirii. Aici veti putea beneficia de vederi panoramice, acompaniate de un meniu bogat si bucate alese.

Hanul Haiducilor: De departe, Hanul Haiducilor este cel mai recomandat restaurant cu specific romanesc din Ramnicu Valcea. Desi preturile sunt un pic cam mari, calitatea produselor va fi intotdeauna peste medie. De exemplu, Salata Bucatarului, ce contine piept de vita Black Angus, dovlecei, ardei, ciuperci, salata verde mixta, paine prajita si dressing, va costa aproximativ 35 ron.

Comments