Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Strabatut de Arges, multe dintre restaurante Pitesti se afla in partea de sud-sest a raului, partea de nord-est fiind ocupata, in mare parte, de diferite fabrici si industrii locale. In centrul orasului, in locul unde Raul Doamnei se varsa in Arges, exista mai multe oportunitati de petrecere a timpului liber, fie ca vorbim de gastronomie sau mall-uri. In doar o arie de cativa kilometri patrati se regasesca 2 mall-uri, un strand, bazinul olimpic, dar si o multime de restaurante in Pitesti.

Restaurante in Pitesti

Cu o populatie de aproximativ 150.000 de locuitori, Pitesti este cel mai mare oras din judetul Arges, fiind, totodata, unul dintre cele mai importante orase industriale din Romania, fiind foarte bune conectat cu capitala tarii noastre. Dezvoltarea orasului a avut loc, in special, intre secolele XIX si XX, unde regasim prima autostrada, si anume A1, construita in anul 1960. Din acest motiv, Pitestiul este unul dintre cele mai industrializate orase din tara, in apropierea lui regasindu-se si fabrica Dacia, in orasul din vecinatate Mioveni.

Mancare buna in Pitesti

Restaurante Pitesti – Cat costa o masa in Pitesti

O masa pentru doua persoane va ajunge, in medie, la aproximativ 80 ron, daca alegeti unul dintre restaurantele de top din oras. De exemplu, la Casa Argeseana, unul dintre cele mai vechi restaurante in Pitesti, un piept de pui cu sos dulce si verdeata, servit intr-o paine coapta, cu un gramaj de 400 grame, va va costa aproximativ 26 ron. Daca, de exemplu, sunteti intr-un grup de minimum 4 persoane, puteti opta pentru platoul bucatarului, optiune ce ofera un bulgaras din muschi de porc de 400 grame, pastrama de berbecut de 400 grame, carnati de casa de 300 grame, 4 bucati de aripioare cu susan, o salata de muraturi, cartofi tipici pentru acest local, o mamaliguta si un sos de usturoi pentru doar 190 ron.

Restaurant Pitesti

Cele mai bune restaurante din Pitesti

Casa Argeseana: Casa Argeseana este, de departe, unul dintre cele mai vizitate restaurante din Pitesti si imbina, cu succes, ambientul rustic cu aerul industrial pe care orasul il emana, iar recenziile oferite acestui restaurant pe site-urile de profil vorbesc de la sine.

Casa Sattler: Cu un aer ultra-modern si cu o renovare recent efectuata, Casa Sattler ofera produse proaspete din peste, carne de vita sau porc, dar si supe sau paste italiene. Daca doriti sa uitati de problemele pe care le aveti in viata de zi cu zi, Casa Sattler este locul pe care nu trebuie sa il ratati.

Kell’s Craft Beer: Desi este clar din numele localului care este specificul acestui lacas, aici nu gasim doar o varietate mare de tipuri de bere, dar si preparate proaspete si gustoase. Aici putem comanda un antreu, un mic dejun, salate de tip antreu, specialitati ale casei, precum coaste de porc macerate in bere, dar si deserturi deosebite, cum ar fi lava cake.

Comments