Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Eforie este o stațiune balneară care nu vă oferă doar plaje frumoase și tratamente cu nămol, ci și o varietate de locuri unde puteți savura preparate delicioase și tradiționale. Fie că sunteți pofticioși de pește proaspăt, de pizza crocantă sau de prăjituri fine, veți găsi cu siguranță o opțiune care să vă satisfacă gusturile. Iată câteva recomandări de cofetării și restaurante Eforie:

Restaurante Eforie

Restaurante Eforie

Cofetaria Regaliz este un loc ideal pentru cei care vor să se răsfețe cu dulciuri de calitate. Aici puteți găsi torturi, prăjituri, fursecuri și alte produse de patiserie, preparate după rețete originale și cu ingrediente naturale. Cofetaria are și o terasă unde puteți savura cafeaua sau ceaiul în aer liber.

Restaurant – Terasa Acapulco este un loc situat pe faleză, care vă oferă o priveliște superbă asupra mării și o atmosferă plină de viață. Aici puteți comanda pizza, paste, salate, grătar sau fructe de mare, pregatite dupa rețete italienești sau românești. Restaurantul are și un program artistic variat.

Cherhana La Stuf este un loc situat vis-a-vis de Lacul Belona, care vă oferă ocazia să gustați pește proaspăt și preparate tradiționale din pescuit. Aici puteți alege dintre diferite tipuri de pește, cum ar fi crap, șalău sau biban, și le puteți servi cu mămăliguță și mujdei. Cherhanaua La Stuf are și o terasă cu vedere la lac, care ne întâmpină cu “Greek nights“, unde serile grecești ne încantă oaspeții, alături de talentații membri ai ansamblului Astras!

Mancare in Eforie Nord

Cele mai bune restaurante din Eforie

Pe lângă mâncare, stațiunea vă așteaptă și cu alte obiective turistice in Eforie care merită vizitate, iată-l pe cel mai important dintre ele: Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din sudul litoralului și dispune de 3.000 de locuri, destinate tuturor categoriilor de vârstă. Distracția este garantată și parcul acvatic este zilnic întreținut.

Comments