Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Deva este orasul unde magia prinde culoare si viata. Aici aveti sansa sa descoperiti o lume mai putin promovata in Romania. Un orasel micut, localizat in partea de vest a tarii, care va va da senzatia de siguranta. Obiectivele turistice din Deva impreuna cu linistea orasului, va va sopti ca aveti nevoie de o pauza bine meritata si chiar o va oferi. Privelistea va striga admira-ma! Arhitectura va ilustra trecutul, si usile va vor deschide noi orizonturi culinare, pe care, deschizandu-le si descoperind restaurantele din Deva, va veti alege povestea si lumea in care vreti sa ajungeti, folosindu-va imaginatia.

Restaurante Deva

Cat costa o masa in Deva

O masa in Deva pentru doua persoane nu este deloc scumpa. Daca este sa vorbim strict despre preturile practicate in restaurantele din Deva, acestea sunt cu mult mai mici decat in Bucuresti de exemplu, o masa copioasa pentru doua persoane porneste de la 40 de lei si poate ajunge la maxim 120 de lei.

Cele mai bune restaurante din Deva

Orasul Deva si imprejurimile acestuia este plin de locuri unde poti sa mananci bine, traditional si la un pret foarte bun. Pe langa restaurantele pe care le vom enumera mai jos exista si o sumedenie de locuri unde poti manca rapid, daca vreti sa aveti timp sa va plimbati si sa admirati toate frumusetile locale.

Capriccio. Un restaurant care doreste sa fie unic, prin bucataria elaborata, frumoasa, pasionala si nu in ultimul rand accesibila.

BoRD13. O altfel de experienta culinara, cele mai rafinate preparate. Un loc creat cu suflet, un concept unic.

Restaurant Etiquette. Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.

Conacul Archia. Pentru boieri contemporani, da startul deliciilor servite, la terasa.

Piept de rata cu leume trase la tigae si sos de afine
Piept de rata cu legume trase la tigaie si sos de afine

Play. O gama variata de retete din bucataria nationala si internationala. Ingrediente alese atent, produse proaspete si savuroase.

Dionis love for wine. Restaurant mediteranean cu vinuri internationale.

Pizzeria Venetia. Produse si ingrediente atent selectionate servite la poalele cetatii Deva.

Cocosul de Aur. Un restaurant cu specific traditional romanesc chiar in centrul orasului Deva!

Grizzlyy food & more. Din dragoste pentru gastronomie si ingredientele de calitate.

Restaurant Perla. Complexul de 1.700 de metri patrati este refugiul perfect: mancare buna, atmosfera linistitoare si racoroasa.

Casa Rustica. Bistro-ul ofera numeroase sortimente de pizza, paste, preparate fast-food si salate, intr-o atmosfera rustica.

Restaurant Colection. Magia gustului in farfurie. Mancare delicioasa si muzica live.

Voi ce restaurante din Deva recomandati?

Comments