Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Asezat in vestul tarii, Aradul este al doisprezecelea cel mai mare centru urban al Romaniei. Pe langa mancarea deosebita pe care restaurantele din Arad o poate oferi, acesta a fost binecuvantat si cu o arhitectura minunata, cladiri impunatoare si frumuseti naturale care vor bucura pana si pe cei mai pretentiosi turisti.

Restaurante Arad

Cat costa o masa in Arad?

Orasul are preturi pentru toate buzunarurile. Acestea sunt indeajuns de variabile incat orice turist poate sa se bucure de restaurantele din Arad si preparatele lor, fara a-si face griji legate de bani. In medie, o masa pentru doua persoane poate costa pana la 60 de lei cu tot cu bauturi, dar restaurantele premium pot sa coste mai mult, in functie de preparatele alese.

Cele mai bune restaurante Arad

Curtea Veche. Este mai mult decat un restaurant extraordinar, este un hub al distractiei si prieteniei pentru aradeni. Vorbind din punct de vedere strict al preparatelor servite in cadrul acestui restaurant veti fi surprinsi de indeletnicirile culinare ale bucatarilor si pomptitudinea chelnerilor. Curtea Veche este localul perfect daca vreti sa serviti bauturi preparate de barista competenti sa mancati copios si sa va distrati impreuna cu prietenii la o seara de dans!

Restaurant Curtea Veche Arad

Restaurant Picasso. Este locul perfect pentru gurmanzii care au papilele gustative foarte pretentioase. Este posibil cel mai bun local din Arad unde puteti servi o masa. Bucatarii care delecteaza clientii Picasso sunt adevarate enciclopedii culinare, iar meniul este mai mult decat extraordinar. Puteti servi aici orice de la fructe de mare proaspete la fripturi de vita preparate la perfectie! Preturile sunt pe masura preparatelor, dar satisfactia merita fiecare banut.

Restaurant Picasso Arad

Taverna Pecicana. Daca fructele de mare nu sunt pe gustul dumneavoastra si preferati mancarea traditionala atunci Taverna Pecicana este ceea ce trebuie sa incercati. Mancarea cu specific ardelenesc si mirosul de gulas fac aceasta taverna celebra. Platoul boierului trebuie incercat daca va plac mezelurile artizanale facute de producatori locali.

Taverna Pecicana Arad

Arad este unul dintre cele mai importante orase ale tarii datorita functiei lui de centru feroviar, industrial si rutier. Aradul este considerat poarta in statul roman avand in vedere ca la 20 de km de el se afla punctul de frontiera de la Turnu si Nadlac la 54 km. Aradul de asemenea detine si unul dintre aeroporturile cu cel mai mare trafic aerian din tara, asadar puteti vizita oricand acest oras minunat si odata ajunsi va puteti delecta, la unul dintre restaurantele din Arad, cu preparate romanesti delicioase si nu numai!

Comments