Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Parcul National Torres del Paine este unul dintre cele mai spectaculoase locuri in care poti admira spectacolul naturii in Chile. Printre munti, ghetari, lacuri si cascade, apar pe alocuri si tot felul de animalute, cum ar fi guanaco, caprioara sau vulpea aurie, si totul pare a fi pictat special pentru a fi un peisaj de vis, numai bun de fotografiat.

Torres del Paine este asadar un loc magic si te poti convinge si tu de acest lucru prin fotografiile uimitoare de acolo! Nu este de mirare ca acesta este cel mai vizitat parc din Chile! Torres del Paine este cel mai mare parc, avand peste 242.000 hectare, dar si o arie protejata, vizitata de peste 150.000 de turisti in fiecare an.

Curiosii descopera aici cateva trasee pentru drumetii, marcate corespunzator, ce includ refugii pentru odihna si puncte de belvedere. Accesul este insa restrictionat la acestea, iar la iesirea din rezervatie controalele sunt amanuntite, pentru ca impactul omului asupra mediului inconjurator sa nu fie unul sesizabil.

Comments

Exit mobile version