Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Traim in vremurile care ne permit sa ne mutam in orice clipa, in orice loc de pe pamant, daca asta ne este dorinta. Multe persoane au profitat de acesta oportunitate si s-au mutat chiar si in cealalta parte a pamantului pentru a gasi un trai mai bun. M-am gandit sa va prezint un top al celor mai apreciate tari unde se traieste foarte bine la acest capitol.

Australia – Orasul Sydney
Surf, soare, fauna exotica si natura uimitoare! Sunt doar cateva din motivele care determina numeroase persoane sa renunte la locul de bastina pentru a se muta chiar in Australia. Sidney este unul dintre cele mai cosmopolite orase din tara si in ciuda acestui fapt are un aer relaxant, iar oamenii sunt foarte prietenosi si deschisi la minte. Te poti bucura de natura exotica intr-o cultura vestica vorbitoare de engleza. Desi Noua Zeelanda este de asemenea un loc atragator, salariile sunt mai mari in Australia.

Costa Rica – Orasul Puntarenas
Apele limpezi, scufundarile extraordinare, oamenii energici, o clima ideala si costul ieftin al vietii, face din Costa Rica un loc preferat pentru cei care vor sa-si mute viata intr-un alt loc, in special pentru americani. Tara este renumita atat pentru calitatea traiului, cat si pentru oamenii care se bucura de una dintre cele mai lungi sperante de viata din lume! Asa ca, daca esti in cautarea unei vieti usoare si a unui stil de viata relaxat, alege Costa Rica.

Singapore – Orasul Singapore
Singapore este un loc fascinant, un amalgam de oameni care apartin diferitelor etnii, culturi si religii din toata lumea, ce traiesc in armonie. Aici exista locuri precum Chinatown sau Little India, asa ca, puteti pasi intr-o lume diferita in fiecare zi. Limba oficiala este engleza si majoritatea persoanelor o vorbesc fluent, asa ca, este usor sa te descurci ca strain aici.

Mai mult decat atat, este renumita ca cea mai curata tara din lume, pentru ca in orice suburbie ajungi strazile sunt imaculate. Toate acestea au un pret si inca unul ridicat, insa daca iti gasesti de lucru in Singapore sigur iti vei putea permite sa platesti toate facturile! De mentionat este faptul ca locuri de munca sunt foarte multe, iar rata somajului este foarte mica.

Spania – Orasul Valencia
Spania este favorita europenilor de foarte multi ani. Sunt multi britanici, germani sau scandinavi care locuiesc in Spania de decenii, indragostiti nebuneste acest loc, de cand au vizitat prima oara Costa del Sol.

As spune ca nu e tocmai intelept sa te muti daca vrei sa-ti gasesti si un loc de munca, pentru ca in momentul de fata este foarte greu, iar salariile sunt mici. Acum Spania a ajuns sa fie renumita pentru soare si sangria. Un motiv suficient pentru multe persoane sa-si faca bagajele si sa se mute in Spania.

Thailanda – Orasul Bangkok
Viata in Thailanda este usoara, confortabila si ieftina, fiind totodata foarte bine conectata de toate colturile lumii. Fie ca trebuie sa-ti gasesti un apartament pentru o luna, sau pentru un an, se poate aranja totul foarte simplu.

Bangkok, Chiang Mai sau Krabi sunt niste locuri minunate si foarte apreciate daca doresti sa te stabilesti in aceasta tara. Pe langa toate aceste lucruri Thailanda este o tara frumoasa, cu flora si fauna exotica, plaje in Sud si dealuri la Nord.

Inainte de a-ti vinde casa sa te muti intr-un astfel de loc, iti recomandam sa faci o vizita in tara respectiva, poate totusi nu-ti place si vrei sa te reorientezi!

Comments

Exit mobile version