Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Tao Garden este recunoscut international drept un resort de vindecare, detoxifiere si echilibrare, cu ajutorul metodelor de tratament holistic. Maestrul Mantak Chia a pus bazele acestui sanctuar, unde terapiile au la baza experienta sa in medicina chineza, tailandeza, ayurvedica si holistica, impreuna cu tehnici de masaj si ritualuri stravechi de vindecare. Acestea sunt combinate intr-un sistem singular, bazat pe teoria sangelui curat, al celulelor curate si al unui Chi pozitiv, pentru sanatate maxima.

Detoxifiere la Tao Garden in Thailanda

Ascuns intre dealurile cu vegetatie luxurianta de la poalele Himalayei, in nord-ul Thailandei, in Chiang Mai, Tao Garden este o oaza de vindecare, imbinand arta orientala a masajului Taoist, acupunctura, practicile ayurvedice si sistemul de vindecare chinezesc bazat pe cele 5 elemente: apa, focul, lemnul, metalul si pamantul, in aceasta ordine, cu noile tehnici occidentale de medicina holistica. In practica clinica, relatiile dintre organele interne sunt evaluate pe baza „hranirii” si „guvernarii” reciproce dintre cele 5 elemente de vindecare chinezesti.

In afara de detoxifierea corpului, la Tao Garden vei putea sa te explorezi pe tine insati, si sa cauti calea catre pacea interioara. Resort-ul este amplasat in mijlocul padurii, intr-un aer extrem de curat, printre copaci inalti si gradini tropicale. Poti beneficia de piscina, pavilioane in aer liber, sali de exercitiu, sau poti sa-ti petreci timpul la Clubul “Bucuria Sucurilor”, unde te vei hrani exclusiv cu sucuri de fructe proaspete si mese bazate exclusiv pe nutrienti.

Poti de asemenea sa te inscrii in programul “Detoxofiere prin sucuri naturale”, si iti poti face analizele la Pakua Clinic, un centru holistic de sanatate. Este firesc ca teoria celor 5 elemente sa se extinda si in domeniul alimentatiei, data fiind importanta generala a alimentatiei pentru sanatate. Daca v-ati hotarat aspura beneficiilor pe care le poate avea o cura de detoxifiere in Thailanda, trebuie sa stiti ca tarifele pentru 1 saptamana in cadrul Tao Garden costa aproximativ 600 euro / persoana intr-o camera dubla, si include pensiune completa.

Comments

Exit mobile version