Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Daca ajungi in Thailanda, trebuie sa vezi Templul Wat Rong Khun. Cunoscut sub denumirea de Templul Alb din Chiang Rai, aceasta constructie este imbracata in materiale albe si in oglinzi. O vizita aici intr-o zi insorita poate semana cu o explozie de lumina si vei avea senzatia ca privesti direct spre soare!

Lucrarea arhitectului Chalermchai Kositpipat este una dintre capodoperele acestuia, desi multa vreme niciuna dintre constructiile sale nu au fost considerate opere de arta arhitecturala. Astazi, Templul Alb din Chiang Rai se inscrie in lista celor mai bizare locuri deosebite de pe planeta, pe care trebuie sa le vizitezi.

Templul Wat Rong Khun

Daca te atrag obiectivele turistice bizare, atunci Templul Alb din Chiang Rai trebuie sa fie pe lista ta de must see! Statuetele bizare, numeroasele oglinzi, formele macabre si osemintele sunt doar cateva dintre elementele care te vor atrage la Wat Rong Khun.

Interiorul este cu sigurnata si mai impresionant insa, din pacate pentru noi, fotografiile sunt strict interzise inauntru. Dar pana sa ajungem la el si sa vedem ce ascunde inauntru, sa ne delectam cu cateva fotografii spectaculoase de la Templul Alb din Chiang Rai!

Comments

Exit mobile version