Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

In ultima vreme, din cauza pandemiei cauzata de noul coronavirus, notiunea de vacanta a disparut din planurile multor romani. Insa, pentru ca restrictiile incep usor-usor sa se diminueze, oamenii ar trebui sa inceapa sa isi faca planuri de vacanta pentru vara anului 2021. Pentru a limita expunerea, este recomandat ca vacantele sa fie petrecute chiar pe litoralul romanesc, iar statiunea Costinesti este una dintre cele mai bune alegeri in acest sens.

Plaja din Costinesti – Pregatita atent special pentru turisti

Plaja statiunii Costinesti este usor de recunoscut, datorita cele doua simboluri care vegheaza asupra sa: Obeliscul si epava Evanghelia. In Costinesti plaja este lata, mai ales in zona Obeliscului, fiind acoperita cu nisip fin. Lungimea plajei este de 1 km, spatiu mai mult decat suficient pentru a acomoda turistii, chiar si in conditii de distantare sociala, daca va fi cazul. Sezlongurile si umbrelele vor fi atent dezinfectate, pentru ca sederea turistilor sa fie lipsita de orice pericol.

Pregatirile fasiei de litoral din Costinesti nu se limiteaza doar la asigurarea unui spatiu sigur, ci si la crearea unei atmosfere cat mai placute. Este bine cunoscut faptul ca statiunea Costinesti gazduieste in fiecare sezon estival emisiuni televizate si radiouri importante, care emit chiar de pe plaja.

Unde se pot caza turistii care ajung in Costinesti?

Spatiile de cazare din Costinesti includ vile, pensiuni, hoteluri si aparthoteluri. Toate unitatile de cazare din statiune respecta normele sanitare in vigoare, fiind dezinfectate periodic. De asemenea, restaurantele si hotelurile nu se vor supraaglomera, totul pentru ca mediul sa fie cat mai sigur, atat pentru turisti, cat si pentru personal.

Pe toate platformele importante de rezervari, cei interesati de un sejur in Costinesti pot gasi camere duble echipate complet, in hoteluri sau vile aflate foarte aproape de plaja. Preturile pornesc de la 119 lei pe noapte, iar turistii se pot bucura gratuit de facilitati precum: TV in camera, aer conditionat, internet WiFi sau baie proprie. Unele unitati de cazare includ si micul dejun in pretul camerei, iar altele il ofera optional, contracost.

Hostelurile care practica preturi mai mici, de pana in 100 de lei pe noapte, le ofera turistilor spatii de cazare curate, in camere dotate cu aer conditionat. Internetul este disponibil doar in spatiile publice, iar parcarea masinii personale este gratuita.

Un hotel de 4 stele din Costinesti ofera camere duble, triple si apartamente de doua camere turistilor care aleg sa isi petreaca sejurul in statiune. In pretul camerei sunt incluse facilitati precum: accesul la piscina, la locul de joaca pentru copii, sala de fitness si bowling. Plata sejurului se poate face si cu vouchere de vacanta!

Comments

Exit mobile version