Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Statiunea termala Tasnad a ajuns in topul preferintelor de vacanta a oamenilor din Ardeal. Principalul motiv pentru care toata lumea alege aceasta statiune se datoreaza faptului ca strandul termal Tasnad reuseste sa imbine toate gusturile si toate nevoile oamenilor care sunt in vacanta. Bazinele cu apa termala fac deliciul personelor care simt nevoie de a imbina relaxarea cu tratamentul, bazinul cu apa rece este alegerea tinerilor care doresc sa se racoreasca si sa inoate, bazinul de copiii este locul unde parintii ii pot lasa pe cei mici fara grij.

Adaugand si cursurile de hidrokinetoperatie si gimnastica in apa, spatiul de joaca pentru cei mici, terenurile de sport pentru cei mari, zonele cu umbra si toate terasele si restaurantele din incinta care reprezinta o comoditate pentru turisti si care nu sunt nevoiti sa paraseasca strandul pentru a lua masa fac din statiunea termala Tasnad alegerea perfecta.

Strandul termal Tasnad

In partea de sud-vest a judetului Satu-Mare, la o distanta de 60 km de resedinta judetului si la 140 km de Cluj-Napoca isi deschide portile una dintre cele mai cautate statiuni, Statiunea Tasnad. Tasnad este un loc unde picliseala nu isi are loc, aici exista numeroase obiective turistice: muzeu, casa de cultura, biserica, catedrala reformata, biserica gero-catolica, monumentul soldatului necunoscut, busturi si placi comemorative.

De asemena, este o statiune balneara, deoarece predomina apa clorurata-bicarbonatata-sulfatata si cea sodica-calcica-magneziana, amenele fiind benefice in ameliorarea afectiunilor neurologice periferice cronice, afectiuni ginecologice cronice, posttraumatice, boli asociate sau pentru intretinere si afectiuni dermatologice.

Tasnad este o localitate renumita si pentru prezenta lacustrelor artificiale de tip iaz, aceastea se gasesc “insirate” pe intreg teritoriul sau si au ca destinatie turismul de agremenet, nautic sau piscicol.

Comments

Exit mobile version