Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Orasul de vacanta si statiunea de ski in Disentis, parte din Cantonul Graubünden, este situat la altitudinea de 1400 m intr-o zona minunata, inconjurata de munti, lacuri si un rau. Aceasta statiune se afla langa ruta feroviara a faimosului Glacier Express, care leaga statiunea St. Moritz de Zermatt. Regiunea Disentis a devenit faimoasa inca din anul 700 datorita Manastirii Benedictine de aici si a trecatorilor Lukmanier si Oberalp. Cultura Romana si-a lasat amprenta in traditiile locului si limba oficiala pe care acestia o vorbesc, si anume romansa. Linistea si locatia pitoreasca a orasului face ca Disentis sa reprezinte destinatia perfecta pentru familiile cu copii, care pot beneficia de discounturi si pachete speciale de vacanta.

Informatii ski in Disentis

Statiunea Disentis va invita pe partiile de ski odata ce zapada se asterne pe muntele maiestuos Oberalp. Intreaga Arena Gotthard Oberalp include 130 km de partii de ski intretinute in conditii excelente. Pentru copii si incepatorii mai putin increzatori in ei, sunt amenajate partii largi cu pante line propice pentru practicarea acestui sport in siguranta. Cu telecabina puteti ajunge la zona de ski Caischavedra, care ofera 60 km de partie la 3000 m altitudine si un peisaj de basm.

Snowboarderii au de asemenea motive de a se bucura, statiunea oferind terenuri cu obstacole special amenajate pentru acest sport, tobogane, piste si parcuri de distractii pentru cei care doresc sa se simta bine. Cei care nu doresc sa isi incarce bagajul cu echipamentele pentru ski sau pur si simplu nu au unul nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece exista locuri special amenajate de unde isi pot procura un echipament pe masura, la preturi accesibile. Cei dornici de panorame uluitoare ale locului, pot face excursii cu ghizi prin padure sau plimbari cu sanii trase de caini.

Comments

Exit mobile version