Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Saint Gervais este o statiune simpatica, nu atat de turistica ca celelalte, o destinatie de vacanta superba. Aceasta statiune conviviala si animata va va permite sa petreceti o vacanta de vis. Statiunea face parte din acele locuri rasfatate de natura, iar panorama va va taia cu siguranta rauflarea. Aici vi se ofera 130 km de partii intre 850 si 2350 m altitudine.

Ski in Saint Gervais les Bains

Situata in HauteSavoie, statiunea de schi Saint Gervais va va permite sa descoperiti bogatia unei naturi luxuriante. Veti aprecia si maiestuoasa prezenta a muntelui Mont Blanc. Organizand vacanta de iarna in statiunea aceasta veti profita de bucuriile destinderii si ale descoperirilor. Aceasta statiune de schi este una dintre cele mai sic din Franta.

Saint Gervais va ofera numeroase posibilitati in ceea ce priveste inchirierea cabanelor, pensiunilor sau apartamentelor. De asemenea va propune si o multitudine de activitati de care veti putea profita cum se cuvine. Sarbatoarea si buna dispozitie vor raspunde prezent la intalnire. Festivalurile, concertele si alte spectacole sunt pentru toate gusturile. In acest satuc traditional savoyard veti putea profita de timp pentru a va relaxa.

Locuri de vizitat in Saint Gervais

Mai puteti descoperi produsele din regiune si sa petreceti seri frumoase cu prietenii sau in familie in jurul mesei. In perioada sarbatorilor de iarna descoperiti aici Piata de Craciun sau sa-l intalniti pe Mos Craciun, profitand de festivitatile de Revelion.

In Saint Gervais, aflandu-ne pe un domeniu schiabil, puteti sa va plimbati pe poteci pentru a profita cum trebuie de peisajul dimprejur. Decorul natural din Saint Gervais este un adevarat regal pentru ochi. Printre activitatile sportive pe care puteti sa le practicati amintim: parapanta, accro-bike, echitatie, hockey, ski sau patinaj.

Comments

Exit mobile version