Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Riomaggiore este un sat din Italia care face parte din Cinque Terre, apartinand provinciei La Spezia, in Liguria. Acesta se face cunoscut datorita pictorului Telemaco Signorini ce a realizat mai multe picturi infatisand Cinque Terre.

Locuri de vizitat in Riomaggiore

Via dell’Amore este o carare ce leaga Riomaggiore de Manarola. Drumul dureaza in jur de 20 de minute, mers pe jos. Pe tot drumul veti intalni foarte multe locuri in care erau agatate lacatele, un obicei destinat indragostitilor care viziteaza Via dell’Amore.

Biserica parohiala contine un amvon un reliefuri din marmura si un crucifix din lemn. Pe un deal din nord-estul satului se afla ramasitele unui castel care dateaza inca din secolele XV-XVI.

Nu ratati sanctuarul Nostra Signora di Montenero catre Via dell’Amore. Din Riomaggiore, se ajunge la sanctuar pe un drum de munte superb, printre gradini de vita de vie. Drumul dureaza in jur de o ora, si este un urcus usor.

Daca tot stati mai mult de o zi in Cinque Terre, nu trebuie sa ratezi spectacolul apusului de soare care poate fi vazut de la Via dell’Amore sau de la inaltime, langa sanctuarul Nostra Signora di Montenero.

Comments

Exit mobile version