Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Oricare ar fi motivul pentru care va aflati in Bucuresti, mai ales acum cand primavara abia se instaleaza, aveti o multime de locuri prin care ar trebui macar sa treceti o data in timpul liber pentru a va relaxa, bine-dispune si reincarca bateriile. Nu este vorba de locuri scumpe sau pretentioase ci doar de locuri frumoase din capitala, in care puteti uita de stres si griji macar pret de cateva ore.

Unde va puteti petrece timpul liber – Relaxare Bucuresti

Restaurantul Sultan. Daca vreti un moment de respiro dar si sa mancati ceva bun, va recomandam restaurantul cu specific turcesc, Sultan, un loc ieftin si totodata delicios cu un decor tipic asiatic, relaxant.

Parcul Mogosoaia. Cu toate ca este langa oras, nu il puteti rata! Are o frumusete aparte si o zona de poveste cu casutele din basme in dimensiune naturala, casute in care puteti manca sau bea ceva dupa plimbare.

Barul Bicicleta. Pentru amatorii decorului urban si cool dar totusi linistit, acest bar este unul care s-ar putea sa va placa. Este un spatiu prietenos si calm cu multe biciclete (unele functionale, unele strict decorative) si cafele bune.

Parcul Ioanid. Desi el acum se numeste Parcul Ion Voicu, cam toata lumea il stie dupa vechea sa denumire. Este un parc mic din centru cu un aer mereu boem ce se leaga de o superba strada si ea demna de vizitat, Dumbrava Rosie, strada veche cu case de pe vremea boierilor si curti cu bambusi batrani inalti de aproape 10 metri.

Cafeneaua Thomas Antique. Teoretic este o cafenea din Bucuresti, insa la fel de bine poate trece precum un mic muzeu al antichitatilor. Aici va puteti savura bauturile preferate (nu numai cafeaua) intr-un decor aparte si puteti admira sau chiar cumpara unele piese daca va plac.

Parcul Herastrau. Un parc imens, plin de stejari, flori si veverite jucause, este locul ideal atunci cad vreti sa fugiti de agitatia metropolei. Aici va puteti odihni la una dintre terasele de pe marginea lacului sau pe o banca admirand peisajul, fie va puteti plimba pret de cateva minute bune cu vaporasul sau hidrobicicleta.

Cafeneaua Origo. Amatorii cafelei au de acum un nou loc pentru a se relaxa si a degusta zecile de sortimente de cafea din lumea intreaga. in acest loc veti afla ca o cafea nu este numai neagra sau cu lapte ci in multe alte feluri, aromate, incantatoare,delicioase.

Schitul Darvari. Cand sunteti in cautarea linistii si a relaxarii totale, va puteti refugia in acest mic loc ce are o atmosfera asemanatoare manastirilor din Moldova. Puteti petrece oricat timp in curtea interioara a Schitului Darvari, o curte amenajata precum un mic parc cu vegetatie deasa.

Bistrot Voila. Gradina de vara Voila este una dintre noile aparitii ale peisajului Bucurestean. Aceasta este amenajata in fata unei case vechi si este “pazita” de un unic, rinocer mov. Cand doriti sa ascultati o muzica buna, sa mirositi aroma socului ce umbreste gradina sau sa savurati o prajitura buna aici trebuie sa ajungeti.

Comments

Exit mobile version