Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Podul suspendat Capilano construit in 1889, se gaseste in statul British Columbia, mai exact Vancouver din Canada si trece pe deasupra raului cu acelasi nume. In momentul actual, dupa renovarea acestuia, podul masoara 136 de metri lungime si este suspendat la 70 de metri deasupra raului.

Podul suspendat Capilano

Podul suspendat Capilano nu este facut pentru cei cu nervii slabi, si in orice caz, nu cand adie vantul. Peste 800.000 de turisti pe an il trec, iar regizorii il aleg deseori ca decor, in filme precum MacGyver, Psych, Sliders sau The Crow: Stairway to Heaven.

Fiind conceput initial ca un acces la joagar, facilitind munca lucratorilor, podul suspendat Capilano a devenit o atractie turistica dupa 1956, cand a fost finisata reconstructia acestuia. Chiar si calatorii experimentati, care au vazut multe, in timpul trecerii pe pod, pulsul incepe sa creasca.

In ciuda faptului ca podurile suspendate sunt considerate printre cele mai periculoase si mai nesigure constructii supraterane, fluxul turistilor care viziteaza Capilano, parca nu se mai termina. Aceste locuri sunt adesea prezente in numeroase filme, fotografii profesionale, precum si in calendare sau expozitii de fotografie.

Comments