Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Varfurile muntelui stancos, lacurile glaciare turcoaz, un oras si un sat montan perfect pentru poze, abundenta de animale salbatice si peisaje pitoresti se reunesc in Parcul National Banff, primul parc national din Canada si pionierul sistemului de parcuri al tarii. Peste trei milioane de vizitatori pe an fac pelerinajul catre parc pentru o varietate de activitati, inclusiv drumetii, ciclism, schi si camping in unele dintre cele mai uluitoare peisaje montane din lume. Banff face parte din Parcurile stancoase canadiene de munte, sit al Patrimoniului Mondial Unesco.

Parcul National Banff

Obiective turistice Parcul National Banff

Orasul Banff din Canada a fost mai intai o statie de cale ferata si pe masura ce activitatea turistica a crescut, a crescut si asezarea. Parcul National Banff este cel mai vechi parc national al Canadei si al treilea cel mai vechi din lume, fiind declarat rezervatie naturala in 1885. Valea celor 10 culmi (Vallée des dix-pics) este parte a Parcului National Banff ce include de asemenea splendidul lac Moraine. In aceasta vale se poate ajunge urmand drumul catre Lacul Morraine, pe langa Lacul Louise. Cele 10 culmi au fost numite astfel de catre exploratorul Samule Allen.

Parcul National Banff Canada

Sit istoric national pestera si bazin
Vizitati situl istoric national Pestera si Bazin pentru a experimenta locul de nastere al parcurilor nationale din Canada si pentru a afla despre istoria naturala si culturala a muntilor.

Situl istoric national al muzeului Banff Park
Exploreaza colectia din epoca victoriana, admirand in acelasi timp muzeul impunator din 1903, o capodopera din busteni si cea mai veche cladire federala care a supravietuit in orice parc national canadian.

Sit istoric national Casa de munte stancoasa
Cu doua secole in urma, vanatorii, comerciantii si popoarele din prima natiune impartaseau granita vestica a Canadei. La Rocky Mountain House National Historic Site faceti parte din poveste. Exploreaza, fa drumetii, tabere si descopera provocarile si triumfurile lor.

Izvoarele termale Radium din Parcul National Kootenay
Cu un teren divers care cuprinde totul, de la pajisti aride pana la ghetari, Parcul National Kootenay ofera experienta completa a Muntelui Stancos de-a lungul autostrazii istorice Banff-Windermere. Mergeti cu masina printre peisajele pitoresti sau stati si explorati comorile parcului.

Lake Yoho National Park
In umbra Marii diviziuni, zidurile falnice ale lui Yoho, cascadele spectaculoase si varfurile in crestere dezvaluie secretele vietii antice, puterea ghetii si a apei si povestile plantelor si animalelor care continua sa evolueze astazi.

Comments