Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Uimitoare prin simplitatea nealterata, Pantelleria siciliana este o insula vulcanica, arsa de soare, care pana de curand era cunoscuta doar de cei din elita italiana (Giorgio Armani si fotograful Fabrizio Ferri se numara printre cei care detin proprietati aici). Geografic si estetic mai aproape de Africa decat de Italia, casele cubice din Pantelleria, denumite “dammusi“, se deschid catre gradini interioare pline de palmieri. In trecut, accesul persoanelor straine in aceste locuinte era interzis, dar in prezent pot fi inchiriate.

Cazare in Pantelleria

Cazari in Pantelleria

Casa Silva, intrata de curand in portofoliul Unique Properties & Events, include patru cladiri cu cate patru camere duble si terase.

Daca preferati o cazare mai putin costisitoare, incercati Pantelleria Gold Hotel Club Levante, situat doar la cinci minute de mers pe jos de lacul vulcani Specchio di Venere, unde Madonna a fost fotografiata de paparazzi pe vremea cand era insarcinata cu Rocco, in timp ce se rasfata in apele puternic mineralizate ale acestuia.

Resortul Verdura Golf & Spa al grupului Rocco Forte, inaugurat anul trecut, este primul de acest gen de pe insula, dotat cu una dintre cele mai mari piscine din Europa, cu doi kilometri de plaja privata si cu doua terenuri de golf, fiecare cu 18 gauri. Atractia cea mai mare insa o reprezinta spa-ul, un adevarat palat dedicat tratamentelor anti-aging si dietelor sanatoase.

Comments