Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Eforie este un oraș din județul Constanța, situat pe litoralul Mării Negre. Eforie este format din două stațiuni balneare: Eforie Nord și Eforie Sud. Eforie este o destinație populară pentru turiștii care caută relaxare, distracție și tratamente naturale. Eforie Nord a luat locul staţiunii Mamaia în clasamentul zonelor preferate de români pentru vacanţa pe litoral Dacă vrei să vizitezi Eforie, ai la dispoziție o varietate de locuri de vizitat și obiective turistice Eforie, cum ar fi:

Obiective turistice Eforie

Eforie Nord și Eforie Sud este un loc ideal pentru a te bucura de frumusețea naturii, de beneficiile apei sărate și de distracția oferită de activitățile recreative. Eforie este o stațiune care îmbină armonios relaxarea cu aventura!

Cluburi, baruri, terase și restaurante: poți savura preparate tradiționale și te poți distra în atmosfera animată a stațiunii.

Lacul Techirghiol: un lac sărat cu proprietăți terapeutice pentru afecțiuni ale pielii, articulațiilor și sistemului nervos. Poți face băi cu nămol sau plimbări cu barca pe lac.

Fresca „Marea”: o operă de artă monumentală realizată din mozaicuri colorate care reprezintă viața marină.

Eforie Aqua Park: un parc acvatic cu tobogane, piscine și spații de joacă pentru copii și adulți.

Balta Tuzla: o rezervație naturală cu o biodiversitate bogată de păsări, reptile și plante.

Cazare in Eforie Nord

Cazare in Eforie Nord si Eforie Sud

Dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în Eforie, aveți la dispoziție o varietate de hoteluri care vă pot oferi confort și servicii de calitate, iată câteva exemple de cazare in Eforie:

Aqvatonic Hotel – Steaua de Mare este un hotel situat pe plaja Eforie Nord, care oferă camere moderne cu balcon, piscină interioară și centru spa. Aici vă puteți relaxa cu masaje, saună și băi cu apă sărată.

Hotel Valul Magic este un hotel situat în zona central-sudică a stațiunii Eforie Nord, la aproximativ 390 de metri de plajă, care oferă 52 de camere duble și 4 duble deluxe. Aici vă puteți distra cu jocuri de societate, biliard și tenis de masă.

Hotelul Maria este un hotel situat în Eforie Sud, la doar 10 metri de plajă, care oferă camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și TV prin cablu. Aici vă puteți bucura de priveliștea mării și de atmosfera liniștită a stațiunii.

Comments