Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Costinești este o stațiune litorală renumită pentru atmosfera sa tinerescă și plină de viață. Aici te poți bucura de soare, mare și distracție, dar și să descoperi obiective turistice Costinești interesante. O vacanța în Costinești este o destinație ideală pentru cei care vor să se distreze și să se bucure de frumusețea litoralului românesc. Aici vei găsi o varietate de obiective turistice care îți vor face vacanța mai interesantă și memorabilă.

Epava din Costinesti

Locuri de vizitat în Costinești

Unul dintre cele mai cunoscute obiective este Epava Evanghelia, un vechi cargou american care s-a scufundat în 1968 la câțiva metri de mal. Epava este vizibilă de pe plajă și atrage mulți curioși și fotografi. Poți să înoți până la ea sau să o admiri de pe mal.

Alt simbol al stațiunii este Obeliscul, o construcție înaltă care a fost ridicată în 1970 pe plaja cu același nume. Obeliscul este principalul loc de întâlnire al tinerilor și scena multor concerte și evenimente estivale. De aici poți să ai o priveliște panoramică asupra stațiunii și a mării.

Dacă ești pasionat de artă, nu rata Sculpturile muzeului în aer liber, o colecție impresionantă de opere realizate de artiști români și străini în anii ’70-’80. Sculpturile sunt amplasate pe plajele din nordul stațiunii și reprezintă diverse forme abstracte sau figurative.

Statiunea Costinesti

Costineștiul îți oferă și posibilitatea de a face sport sau relaxare. Poți să joci volei, baschet, handbal sau tenis pe terenurile amenajate sau să faci talasoterapie, aerosoli, helioterapie sau yoga pe plajele nisipoase. Dacă vrei mai multă adrenalină, poți să încerci sporturi nautice cum ar fi windsurfing, kitesurfing sau jet-ski.

Comments