Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Evadeaza in tara contrastelor, unde climatul riguros din Namaqualand a creat o multitudine de forme de viata adaptate superb la habitatul lor specific. Campurile de flori, noptile impanzite de stele, copacii, frunze enorme de granit si Atlanticul inghetat sunt doar cateva minuni care isi asteapta vizitatorii.

In intervalul iulie-septembrie, regiunea Namaqualand se transforma radical si devine, dintr-o zona arida si neprimitoare, un adevarat paradis floral. August este apogeul perioadei si luna in care te poti bucura de o priveliste cu adevarat de neuitat. Mii de flori impodobesc Namaqualand.

Paradisul floral din Namaqualand

Continentul negru are nenumarate atractii si obiective turistice. De exemplu, poti face o plimbare in Parcul National Kruger, care se intinde pe o suprafata foarte mare, 2 milioane de hectare si este gazda unei imense diversitati a vietii salbatice. Ai putea merge in Mabula, care este la circa doua ore distanta de Johannesburg, unde poti vedea elefanti, lei, rinoceri, gheparzi sau hipopotami.

Pentru peisaje de vis, trebuie sa mergi in Rezervatia Naturala a Canionului Raului Blyde, supranumita Panorama Route, datorita locurilor deosebit de pitoresti pe care le poti vedea, multumita masivului Drakensberg. Acesta ‘taie’ raul Blyde si formeaza panorame ca Wonder View (Privelistea Minunata), God’s Window (Fereastra lui Dumnezeu) sau Three Sisters (Trei Surori).

Preturile pentru o vacanta de o saptamana in Africa de Sud incep de la 1335 de euro, pentru o persoana, la un hotel de trei stele.

Comments

Exit mobile version