Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Muntii Tianzi din China sunt usor de recunoscut. Formatiunile stancoase din componenta lor, inconjurate de vegetatie, ofera unele dintre cele mai frumoase privelisti naturale din lume. Nu este de mirare ca acestia se afla in numeroase topuri cu locuri incredibile pe care trebuie sa le vizitezi.

Muntii Tianzi

In partea nordica a Wulingyuan Scenic Area din Provincia Hunan se inalta Rezervatia Naturala Muntii Tianzi, un parc cu o suprafata de 67 km² si al carui cel mai inalt varf ajunge la 1.262 m. De-a lungul rezervatiei exista si cateva situri legate de istoria acestui personaj, printre care si unele dintre cele mai cunoscute varfuri de aici: Yu Bi Peaks, Xian Nu San Hua si Shen Bing Ju Hui.

Muntii Tianzi

Cum poti vizita Muntii Tianzi

Muntii Tianzi se viziteaza cu telecabina, distanta parcursa pe linii este de 2.084 m, astfel ca, la capatul unei calatorii ametitoare, turistii ajung in cel mai important punct de belvedere al Muntilor Tinazi. Calatoria cu telecabina dureaza putin peste 6 minute, timp in care poate fi admirat peisajul tot mai frumos.

Ti-ar placea sa te aventurezi la inaltime in Muntii Tianzi din China?

Comments