Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Orasul Miami, declarat de catre revista Forbes ca fiind cel mai curat oras din America este situat pe coasta Atlanticului, in sud-vestul Floridei, fiind un important centru si lider in finante, comert, cultura, mass-media, divertisment, arta si comert international. A fost clasificat ca Alpha World City, fiind clasat pe locul sapte in Statele Unite in materie de finante, comert, cultura, divertisment, moda, educatie si alte sectoare.

Miami este cotat ca fiind si cel mai bogat oras din Statele Unite si al cincilea din lume, din punct de vedere al puterii de cumparare, fiind recunoscut si pentru calitatea buna a aerului pe tot parcursul anului, vaste spatii verzi, apa potabila, strazi curate si programe de reciclare. Portul din Miami este numarul unu in lume pentru numarul de pasageri de croaziera si pentru gazduirea unora dintre cele mai mari vase de croaziera si operatiuni.

Locuri de vizitat in Miami – Florida

Daca dispui de cateva zile libere pentru a te bucura de plaja si soare, climatul fiind tropical musonic in Miami Beach, sau pentru a vizita imprejurimile, aloca-ti timp pentru a vizita principalele atractii turistice in Miami, printre care enumeram: Vechea Manastire Spaniola, Muzeul Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana sau Gradinile Vizcaya.

Iti recomandam o incursiune de o zi la World Disney Resort in Orlando sau o croaziera de o zi in Bahamas unde puteti vizita micul orasel de pe insula New Providence, Nassau. Si bineinteles rezerva-ti timp pentru o plimbare pe Collins Avenue sau pe Ocean Drive si gusta din intensa viata de noapte a orasului. Iti recomandam si Muzeul de Stiinta, Muzeul de Arta Contemporan, Gradina Zoologica si Miami Seaquarium.

Informatii de calatorie Miami Beach

Taxa de viza pentru SUA se obtine individual de catre fiecare turist in parte. Agentia de turism poate furniza toate documentele legate de excursie pentru a fi atasate la dosarul de viza. Tarifele zborurilor nu sunt controlate de catre agentiile de turism si se pot modifica oricand pana la emitere, in functie de reglementarile companiei aeriene. Deasemenea, agentia nu poate garanta tariful biletului de avion decat in momentul emiterii acestuia.

Comments

Exit mobile version