Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Descoperiti cele mai frumoase locuri de vizitat Bucuresti iarna: In apropierea Bucurestiului gasim o sumedenie de obiective turistice care merita vizitate, chiar daca este vorba doar de o plimbare scurta, asadar, haideti sa vedem impreuna care sunt:

Cele mai frumoase locuri de vizitat Bucuresti iarna

Parcul Mogosoaia: Acest parc se intinde pe o suprafata vasta, de-a lungul lacului Mogosoaia si ofera multe optiuni de agrement in aer liber. Poti sa te bucuri aici de aer curat, multa verdeata, un lac frumos, o atmosfera linistita si multe activitati distractive. In cadrul parcului sunt amenajate alei spatioase, loc de joaca pentru copii, zona pentru picnic, tarabe, restaurante si terase. Poti sa inchiriezi biciclete, chiar si cu mai multe locuri, carturi si hidrobiciclete pentru o plimbare pe lac.

Castelul Iulia Hasdeu: Acest castel este situat in Campina, la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Bucuresti. Castelul este construit in stil neogotic si a fost construit in memoria fiicei lui Iulia Hasdeu, care a murit la varsta de 19 ani. Castelul este deschis publicului si gazduieste o serie de evenimente culturale si artistice.

Parcul Dendrologic Chitila: Acest parc este situat la doar 15 kilometri distanta de centrul capitalei si este o oaza de liniste si de verdeata. Zona este ingrijita, impanzita de multa vegetatie si iti ofera cateva optiuni pentru petrecerea timpului in natura. Va fi o delectare sa te plimbi pe aleile din parc, sa te odihnesti pe una dintre bancile raspandite peste tot prin parc, sa admiri lacul si imprejurimile. De asemenea, in cadrul parcului vei gasi spatii verzi unde poti sa te asezi si sa te relaxezi la un picnic.

Cascada Urlatoarea: Aceasta cascada este situata in Parcul National Bucegi, la aproximativ 120 de kilometri nord-vest de Bucuresti. Este una dintre cele mai mari cascade din Romania si este o atractie turistica populara. In timpul iernii, cascada se transforma intr-un spectacol de gheata si zapada.

Sinaia: Sinaia este o statiune montana situata la aproximativ 120 de kilometri nord-vest de Bucuresti. Este o destinatie populara pentru schi si snowboard, dar ofera si multe alte activitati de iarna, cum ar fi patinajul, plimbarile cu sania si plimbarile cu caruta trasa de cai.

Plimbare de weekend, cu masina iarna, pe langa Bucuresti

Transfagarasan: Transfagarasan este o sosea spectaculoasa care traverseaza Muntii Fagaras si ofera unele dintre cele mai frumoase privelisti din Romania. In timpul iernii, soseaua este inchisa traficului, dar daca aveti o masina cu tractiune integrala si anvelope de iarna, puteti sa explorati aceasta zona minunata. Pe parcursul drumului, veti vedea cascade, lacuri si peisaje montane impresionante.

Cheile Nerei: Cheile Nerei sunt o alta destinatie minunata pentru o plimbare cu masina iarna. Aceasta zona este situata in apropiere de Oravita si ofera unele dintre cele mai frumoase privelisti din Banat. Pe parcursul drumului, veti vedea chei, cascade si peisaje montane impresionante.

Sinaia: Sinaia este o statiune montana situata la aproximativ 120 de kilometri de Bucuresti. Este o destinatie populara pentru schi si snowboard, dar ofera si multe alte activitati de iarna, cum ar fi patinajul, plimbarile cu sania si plimbarile cu caruta trasa de cai. In Sinaia, puteti vizita Castelul Peles, care este principala atractie turistica din zona.

Comments

Exit mobile version