Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

In mijlocul vaii Otztal, Langenfeld este situat intr-o depresiune inconjurata de culmile Alpilor Oetztal si Stubaital. Cei mai multi turisti aleg aceasta statiune pentru ofertele de cazare avantajoase si schiaza in renumita statiune Solden, situata la numai 30 km.

Informatii ski in Langelfeld

Dar asta nu inseamna ca aici te plictisesti. Peste 50 km de piste ski fond, piste pentru sanie, peste 100 km de trasee montane, sanii trase de cai, patinoar si nu in ultimul rand, un excelent centru spa.

Langenfeld este renumit si apreciat in special pentru Aqua Dome, unul din cele mai renumite spa-uri din Austria care atrage atat prin dimensiunile sale cat pentru posibilitatea de a petrece cele mai frumoase clipe de relaxare.

3 bazine exterioare cu temperaturi de 36 grade, 2000 mp de cabine pentru sauna, centre de frumusete si fitness, arie pentru masaje si diverse terapii spa, magazine, restaurante, locuri de joaca pentru copii. In imediata apropiere se afla si hotelul cu acelasi nume de la care aveti acces printr-un tunel pana la Aqua Dome.

Comments

Exit mobile version