Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Lago di Garda este cel mai mare lac din Italia si ofera peisaje de vis. Aici se poate ajunge cu trenurile Trenitalia unde veti descoperi acest orasel la malul lacului care are un farmec aparte. Strazile orasului Lago di Garda cu suisurile si coborasurile sale va vor duce spre acest lac alpin superb al Italiei. Turistii sunt invitati sa se plimbe pe faleza lacului albastru si sa ajunga la plaja unde se pot bucura de soare asa cum se cuvine. Este o plaja mica, plina de sezlonguri, cu turisti de toate varstele, care stau sub umbrelele soarelui torid si admira Alpii din departare.

Lago di Garda

Obiective turistice Lago di Garda

Daca mergeti in sus pe strazile cochete ale statiunii veti da de pietele Piazza Malvezzi si Piazza Matteotti, pline cu terase, baruri si restaurante, care va vor ademeni cu mancaruri italienesti si bauturi reci. Spre seara acestea se umplu cu turistii in cautare de distractie. Si portul vechi este deosebit de fermecator pentru a petrece cateva momente de relaxare.

Daca doriti o priveliste de ansamblu asupra statiunii, va recomandam sa urcati la Castello di Desenzano. Drumul spre castel va va duce pe niste scari si stradute inguste, prin curtile localnicilor unde parca simtiti deja ca in varf veti descoperi ceva minunat. Panorama spre lac, Alpi si acoperisurile vilelor italiene, vazute de sus, merita o vizita la castel.

Comments