Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Este greu sa numesti Kusadasi o statiune, este practic un orasel situat la malul marii care are atasate o sumedenie de locatii de cazare, special grupuri de vile insa si destul de numeroase hoteluri de 3, 4 si 5 stele. Complexele hoteliere sunt situate in mare parte spre Adaland, la perifieria oraselului, de unde trebuie luat un taxi sau un maxitaxi pana in centrul Kusadasi.

Nu sunt foarte multe terase sau discoteci, in general hotelurile sunt facute astfel incat sa-ti ofere toate conditiile in incinta lor. Astfel este destul de probabil, daca esti mai comod, sa nu iesi din incinta hotelului intreg sejurul. Din punctul asta de vedere, as recomanda mai degraba Kusadasi celor ce vor un concediu linistit, fara prea multa agitatie, cu conditii de cazare si masa mai mult decat acceptabile la un pret bun. Daca totusi mai vrei sa iesi din complex, poti merge in cateva excursii optionale de o zi cu preturi cuprinse intre 10 si 30 euro cum ar fi: Pamukale, Efes sau o croaziera de o zi, plimbare cu o barca pe langa tarm.

Plaja din Kusadasi

Plaja din Kusadasi este destul de anosta, nu foarte lata, cu multe pietre ascutite la mal, fara prea multe terase. In general fiecare hotel are asociata o fasie de plaja unde sezlongurile si umbrelele sunt gratuite pentru turistii hotelului.

Daca asociezi plajei stancoase relieful arid al Turciei, numai dealuri cu tufisuri si arbusti prafuiti, iti dai seama ca nu pentru natura merita sa mergi in Turcia si incepi sa apreciezi fumoasele peisaje din Romania la adevarata lor valoare. In schimb, industria hoteliera este in plina dezvoltare si castiga in fiecare an prin conditiile excelente de cazare si masa all inclusive.

In concluzie, desi Turcia nu arata prea grozav, ofera sejururi de calitate celor ce doresc sa se relaxeze, sa doarma intr-o camera curata, sa mance cate 10 feluri la o masa, sa bea oricat gratuit, sa se bronzeze pe marginea piscinei in asteptarea urmatoarei mese si sa se poata odihni linistiti fara frica noptilor zgomotoase.

In concluzie: Esti comod si gurmand si vrei sa te odihnesti, vrei sa fii tratat aproape regeste pentru 200 euro? Du-te in Kusadasi Turcia! Esti tanar si vrei sa petreci pana dimineatza intr-un loc ce freamata de muzica, distractie, baruri si discoteci si nu prea te intereseaza cat de mare este patul sau cum este mancarea, du-te in alta parte!

Comments

Exit mobile version