Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Kriopigi este localizat pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki si se afla la o distanta de 90 de kilometri de Salonic (cel de-al doilea oras ca marime al Greciei). Statiunea este construita sub forma de amfiteatru pe vechile amplasari ale oraselor antice Neapolis si Flegra. Kriopigi se afla la 5 km de Kalithea. Este o statiune mai mica, dar plina de turisti din toate colturile lumii. Ceea ce face ca aceasta statiune sa fie cu totul si cu totul speciala este padurea de pini de langa plaja.

Kriopigi Kassandra Grecia

Obiective turistice Kriopigi

Kriopigi este foarte accesibil, putand sa ajungi la aceasta statiune cu autobuzele locale din toate statiunile bratului Kassandra. Climatul excelent, combinatia inaltimilor verzi, claritatea marii (doua steaguri albastre acordate in anul 1991) impreuna cu serviciile de calitate si ospitalitatea localnicilor fac din Kriopigi unul dintre cele mai distinse locatii din zona.

Ca punct de plecare Kriopigi, vizitatorii pot ajunge foarte usor la Muntele Athos, Pesterile de la Petralona, Stagira (locul de nastere al lui Aristotel) sau se pot bucura de frumusetile naturale ale locului ori pot pescui in apele bogate ale marii. Locul ne incanta cu multe taverne, restaurante, magazine suveniruri. In Kriopigi gasesti toate serviciile necesare: banca, cabinete medicale, centrala telefonica, asistenta turistica. 

Comments